onsdag den 24. september 2014

Placering af vægdrivhus

Men vi er lidt i tvivl om, hvordan det skal placeres. Hvad skal du tænke på, når du skal placere et nyt drivhus bedst muligt i haven? Her får du drivhusekspert Lars Lunds tips.


Jeg skal inden næste sæson have et drivhus opsat, men jeg er i tvivl, hvor det skal stå. Jeg har desuden også problemer m kystnær placering. Stort drivhus tæt på hækken?

Et drivhus består typisk af rammer med glas, som samles til væg- og. Må drivhus have glas (vinduer) mod naboskel? Vægdrivhus - Byg et vægdrivhus hvis du elsker tomater og agurker. Et vægdrivhus kan også være en rigtig god ide hvis du ikke orker at passe et.


Placering af vægdrivhuset mod syd giver dig en kæmpe fordel i . Det er pladsbesparende og helt uundværligt til dyrkning af lækre . Vil du gerne plante tidligt på året og forlænge sæsonen så langt som muligt ind i efteråret, er det bedst at placere . Det første, vi startede me var at finde ud af, hvor vi ønskede drivhuset placeret i haven. På den måde bliver drivhuset en helt naturlig del af ens dagligdag, og man får .

Noget af det aller første man skal gøre, er at vælge placeringen af dit drivhus. Montage af drivhus kan inddeles i tre faser, som er nærmere beskrevet nedenfor. Trin – Klargøring af området omkring drivhusets ønskede placering. Som drivhusejer er der intet værre end synet at gule, syge planter.


Vil du i gang tidligt om foråret er en Ø-V placering (gavlene) optimal. For at få mest udbytte af drivhuset, er det vigtigt at det bliver placeret så det får mest muligt sollys året rundt. Vælg et drivhus fra Willab Gardens Juliana drivhuse og få et drivhus i god kvalitet til. Appen gør det muligt at få et indtryk af , hvordan de forskellige modeller vil tage . Helena er et flot, nyudviklet vægdrivhus , der kan anvendes både som væksthus og.


Vinduernes placeringsmuligheder påvirkes af dobbeltdørens placering. God ventilation er vigtigt i dit drivhus. Kun ganske få planter holder af temperaturer over 30°.


Bliver det for varmt i drivhuset, trives skadedyrene, . For nogle år tilbage opsatte vores nabo et drivhus på sin grund. Hvis drivhuset er mere end meter højt på den del af drivhuset, der ligger tættere på skel . Dertil står det dig også frit for hvor, . Det er vigtigt, at du vender drivhuset rigtigt i haven for at få størst glæde af det - Læs om den optimale placering her. Lilje 1Omstikning af kompost Ris 1Termometer Liljebille 76.

Drømmer du også om at høste solmodne tomater fra dit eget drivhus og forlænge sæsonen, hvor du kan opholde dig i det grønne? LÆS VENLIGST DENNE VEJLEDNING, INDEN DE GÅR I GANG MED SAMLING AF DERES DRIVHUS. En læser deler ud af sine erfaringer med dyrkning af tomater i drivhus.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg