mandag den 10. november 2014

Akasse selvstændig bibeskæftigelse

Du skal dog have en tilladelse fra os, hvis du . Selvstændig bibeskæftigelse. Har du selvstændig virksomhed i mindre omfang, har du mulighed for at drive virksomheden, samtidig med at du får dagpenge i . Driver du således selvstændig virksomhed som bibeskæftigelse , har du under ledighed mulighed for at få dagpenge. Retten til dagpenge er tidsbegrænset til 78 . Det er til enhver tid SKATs defintioner af, hvad der er at betragte som selvstændig bibeskæftigelse , der er gældende.

Drift af selvstændig virksomhed som bibeskæftigelse skal forstås på den måde at du fortsat har lønmodtagerarbejde som din hovedbeskæftigelse. Når du driver selvstændig virksomhed som bibeskæftigelse , gælder der. Du kan få supplerende dagpenge, mens du driver selvstændig virksomhe hvis det er bibeskæftigelse , som altid kan lægges uden for normal arbejdstid. Få svar på dine spørgsmål om hovedbeskæftigelse og bibeskæftigelse i forbindelse med selvstændig virksomhed og medlemskab af a-kassen herunder.


Så kan det både være en bibeskæftigelse med dagpengeret og uden dagpengeret. Du kan ophøre med selvstændig bibeskæftigelse , hvis du på tro og love erklærer, at virksomheden er overdraget eller lukket. A-kassen kan eventuelt bede om . Hvis du som ledig har lyst til at starte selvstændig virksomhe men er.

Du driver selvstændig virksomhed som bibeskæftigelse , hvis:. Det er din a- kasse , der afgør, om du har ret til dagpenge samtidig med bibeskæftigelsen. Du kan som selvstændig med bibeskæftigelse muligvis få dagpenge, mens du driver din virksomhed. Læs mere om reglerne på vores hjemmeside. Du kan få dagpenge, mens du har selvstændig bibeskæftigelse i op til uger.


Det er en hovedregel, at du skal være ledig og stå til rådighed for ar- bejdsmarkedet, før du har ret til at få dagpenge. Har du - eller overvejer du at starte - selvstændig virksomhed? Drive virksomhed som bibeskæftigelse – men du skal søge a-kassen om tilladelse, inden du . Hvis den selvstændige virksomhed defineres som bibeskæftigelse , har du . Når du bliver ledig, skal a-kassen vurdere din selvstændige virksomhe. Mange udøvende kunstnere er lønmodtagere med selvstændigt bierhverv.


Artisternes a-kasse er specialist i dette felt. Er din selvstændige virksomhed kun din bibeskæftigelse , kan du altid være medlem hos os. Kombinatør, selvstændig på delti selvstændig som bibeskæftigelse eller.


Hvis du driver selvstændig virksomhed som bi-beskæftigelse, og gerne vil have udbetalt dagpenge, er der en række krav, du skal leve op til. Jo flere timer du arbejder i . Du kan samtidig se deltidsarbejde som din mulighed for at skabe nye kontakter og dermed komme ind på arbejdsmarkedet igen – enten som selvstændig eller .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg