søndag den 16. november 2014

Opuntia ficusindica pasning

Opuntia ficus - indica , den egentlige figenkaktus, er vildtvoksende i Sydeuropa. I Europa så vi ikke noget til kaktusplanter før Christoffer Columbus tog en figenkaktus ( Opuntia Ficusindica ) med fra De Vestindiske Øer. Dyrkes i meget tørre egne og bliver op til meter høje. Frugten har pigge og skal håndteres med forsigtighed – helst med . Prøv med kaktuser , de tåler varme og behøver ikke megen pasning og tåler at stå koldt om vinteren , Opuntia Ficus indica bliver hurtig stor . En kaktusart fra Mexiko, med store flade og ovale eller aflange stængelled.


Figenkaktus udvikler gullige blomster, der efterfølges af store spiselige frugter med . Hvis du er helt ny i kaktusverdenen, så anbefaler vi dig Opuntia Microdasys. Det er en grøn pladekaktus, som findes med både gule, hvide og . Opuntia, kaktusslægt, der har navn efter deres spiselige frugter, som minder om figner. Find this Pin and more on Online.


Opuntia Brasiliensis : Cactus y Suculentas de Amanecer. Pasning af de trendy planter. CACTUS OPUNTIA FICUS INDICA. Jeg er begyndt at samle på kaktus og sukkulenter – de to af dem (Opuntia Vulgaris), er jeg nødt til at.


Det var Martina Misar-Tummeltshammer, der fandt denne pin. Adam zoekt eva kasia dolkowska. Opuntia prickly pear cactus coloring page from Cactus category. Prickly Pear Cactus against wall. Opuntia kaktussen – også kendt som figen kaktussen eller Mickey.


Hjælp fra bedsteforældre i pasning og uddannelse af barnebarn, bør have.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg