søndag den 30. november 2014

Metalskab

Køb og salg af Metalskab i Skabe, vitrineskabe o. Annoncer med Metalskab på DBA. Stort udvalg af Metalskab til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. Nye og brugte møbler til salg i hele DK.


Downtown metal skab fra Nordal. Råt og rustikt sort metal skab med glaslåger, hylder. Velegnet til service og bøger i både stue som køkken.


Nordal design Råt metal skab på ben, med flotte kontraster i et mix af grå og lys metal - gyldent greb og hængsler. Metal skab sort med trådnet på front og siderne. Et stilrent og enkelt skab på lette ben, monteret med hylder - låger. Skab af metal i flot industrielt look med raster på siderne. Døre med glas, metalhåndtag og magnetlås.


Metalskab , Stabilt, svejset stålskab til kontor, lager og værkste med hylder. Få gratis levering på Discover Locker metalskab. Se vores store udvalg af Garderobeskabe til skarpe priser. IKEA - IKEA PS, Skab, hvi , Ledningsudtræk nederst gør det nemt at holde ledningerne samlet ét sted. Lågerne kan låses, så du kan opbevare dine dyrebare . Rustikt metal skab som har lås med nøgle.


Flot sort metal skab fra Nordal med glas låger og hylder. Fri fragt ved køb af dette skab Online hos. Gigantisk stort og fantastisk råt lockerskab, som fremstår i rå afpudset metal farve og er lakeret i overfladen.


Skabet har låger i gennembrudt metal. Sep Jeg har købt et gammelt metalskab , der har været brugt på et autoværksted. Jeg er vild med det rå og slidte look, men jeg kunne godt tænke . Virkelig et flot vitrineskab fra Hubsch i sort metal med tråd låger.


Vitrineskabet måler: 100x45x150cm.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg