onsdag den 5. november 2014

Køreplader størrelse

Professionel håndtering af køreplader. Vi transporterer, leverer, og udlægger køreplader. Hos Poul Erik Jeppesen kan vi hjælpe dig. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.


Vi har nu etableret flere depoter med køreplader , i over hele landet, hvor vi indtil videre har lavet lager med 170.

Skal du bruge specielle størrelser eller mål så kontakt os. Køreplader med struktur i farven koksgrå. Pladen består af genvunden LDPE-Compound. Vi kan køreplader i flere størrelser. Ramirent udlejer bygge- og anlægsmateriel, lifte, skurvogne, moduler m. Se alle billeder i fuld størrelse.


PLAST KØREPLADER , MaskinButikken. Se begge billeder i fuld størrelse.

Plastik køreplader udlejes, stærke og solide køreplader målende er 115x300cm . Også gerne med levering i Ringsted. Vi tilbyder leje af køreplade på Fyn. Klik her og læs mere om vores køreplader til leje. LL Transport og Entreprenør udlejer køreplader og byggepladsbelysning i. Vores køreplader udvælges ud fra krav om kvalitet, stabilitet, holdbarhed og bæreevne.


Pladerne fås både i plast og jern og i mange forskellige størrelser. Vi råder og vejleder gerne, både i forhold til anvendelse og størrelser , . Leje af køreplader i alle størrelser. Hos Porshedens Vognmandsforretning ApS har vi et stort og varieret udvalg af køreplader , som du kan leje. Letanvendelige køreplader i plast, til beskyttelse af terræn, belægning, tag,. Herunder kan du se vores udvalg af køreplader i plast.


Vi har tre forskellige størrelser køreplader , alle dog mm tykke. Ved køb af minimum plader eller en . Blandt mange af vores tilbud er udlejning af køreplader og både åbne og lukkede affaldscontainere i størrelser fra til kbm. Vi har mange forskellige størrelser af køreplader og afhængig af lejeperiode og . Til effektiv beskyttelse af have, græsplæner og.

Sælger: Udlejningsvirksomhed. Ramper bestående af én køreplade.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg