torsdag den 27. november 2014

Skimmelsvamp astma erstatning

En historisk dom giver lejere af boliger fyldt med skimmelsvamp nyt håb. Det gjaldt også familiens børn, som led under blandt andet astma , . Ved længere ophold i en bolig med skimmelsvamp kan man udvikle allergi, som typisk viser sig som astma og allergisk snue eller høfeber. Skimmelsvamp i boligen kan være årsag til forskellige former for ubehag.


Nogle får allergi over for svampenes sporer og reagerer med høfeber eller astma.

Ikke alle reagerer på skimmelsvamp. Men de, der gør, kan få symptomer som fx hovedpine, irriterede øjne, allergi og astma. Kan skimmelsvamp gøre dig syg?


Er skimmelsvamp i jeres indeklima skyld i astma og allergi hos. Det miljø opstår nemt i moderne boliger og erhvervsbygninger, fordi de . Min økonomi blev smadret, udlejeren chikanerede mig, og min datter fik astma , fortæller Lotte Jensen til DR Fyn. Forleden gik jeg fra min astma -læge.

Og lige da jeg kom u satte reaktionen ind. Over års helvede var slut. Den helbredsmæssige betydning af fugt og skimmelsvamp er ikke fuldt. Og hun har fået udbetalt en såkaldt mén- erstatning på 75.


Hvor farlig er en pink skimmelsvamp , æder skimmelsvamp hurtigt hele huset op, og hvor syg gør svampen os egentlig? Amalie Nielsen, blev sygemeldt. De første alvorlige og invaliderende tilfælde af astma og allergi har vist sig blandt pædagoger, og mens antallet af arbejdssygdomme de sidste fem år har været . Astma er noget fanden har opfundet. Den tidligere sygeplejerske havde skimmelsvamp i lejligheden. Nu kæmper hun og Lejernes LO for erstatning.


Aase Nibe opbevarer sine gamle, . Desuden kan fx skimmelsvamp have sundhedsskadelige konsekvenser og føre til allergi, astma og hovedpine. Derfor er det en god idé at have . Man kan også blive syg, hvis man bor i en bolig med skimmelsvamp. Landsretten har givet en lejer en nedsættelse af huslejen på procent på grund af skimmelsvamp.

Vi har haft skimmelsvamp i vores lejlighe siden vi flyttede ind for fem. Afhængig af hvor stor en portion og hvor på kroppen man udsættes for allergen, udløses en eller flere af overfølsomhedssygdomme for eksempel høfeber, astma. Børn og voksne, der i forvejen har allergi eller astma , er mere følsomme over for skimmelsvamp.


Det ses ofte i arbejdsskader, at en anerkendelse ikke udløser en erstatning. Disse gener er slimhindeirritation, astma , vejr-. En erhvervssygdom opstår almindeligvis over måneder eller år, for eksempel astma efter udsættelse for skimmelsvamp , psykiske problemer efter gentagne . De lider alle sammen af astma , og skimmelsvamp gør det værre, fortæller.


Lokalt nyhedssite, med nyheder og lokalstof om Lolland og Falster. På denne side kan du hente hjælp til at beregne erstatning og godtgørelse for arbejdsskader.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg