onsdag den 26. november 2014

Un godkendte dunke

Farligt gods må normalt kun transporteres i UN -godkendt emballage, som er egnet til. Plastemballager (fx tromler, fade og dunke ) har normalt en godkendelse på år. UN -X godkendte HD-PE- dunke.


Dunke , un - godkendte kanister, l. Vi fører også et bredt udvalg af UN godkendte dunke , som opfylder bestemte sikkerhedsmæssige krav og bruges til transport og opbevaring af farligt gods. På mindre dunke og spande findes den ofte i bunden, .

UN - godkendte emballager kan genkendes på en kode, der står trykt på eller præget ind i emballagen. Materiale: High Density PolyEthylene(HDPE). Kvalitet: Kraftig udførelse.


Godkendelser: Godkendt til fødevarer og tåler . Søger man den komplete og brede serie af stabelbare UN godkendte dunke , er vi stolte over at kunne præsentere SK serien. Antallet af emballager og typer ( dunke , papkasse, tromle etc.) noteres. Mangler du UN godkendte dunke og UN godkendte spande?


Så kan du finde dem hos denne forhandler som har et bredt udvalg af UN godkendte dunke og UN . Der må ikke blandes kemikalier, der kan reagere farligt med hinanden!

En servicemontør medbringer dunke med fyringsolie til et nødopkald vedrørende genopstart af . Kan anvendes til levnedsmidler. Serie af stabelbare dunke i HDPE. Dunkene leveres med skruelåg med tætsluttende lukning. Can i topkvalitet til både benzin og diesel.


DGM fremskaffede 6UN godkendte dunke overnight og lavede opmærkning på sendingen direkte fra lastbilen så den kunne pakkes på flypalletter og afgå få. Med vores mange godkendelser dækker vi alle almindelige krav til farligt gods på markedet. Bemærk, at godkendte produkter til farligt gods altid er udført med . Greif har et bredt og dybt sortiment af UN -typegodkendte plastdunke, som. Vi sælger også godkendte plastdunke - se vores sortiment af emballager.


Modtagestationen kan levere godkendte emballager i mange. Spændelågsfa plast, 2ltr. Mange varianter af formblæste dunke produceres på flere af vores fabrikker.


Godset er korrekt pakket i UN godkendte emballage. Privat personers transport af farligt gods. Mindre dunke skal kunne placeres på mærkede hylder i. Plast dunke til alle industrier og brancher.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg