onsdag den 19. november 2014

Beskæring af lindetræer

Vi har nogen runde lindetræer. Når man skal beskære i august, så skyldes det, at træerne bedst lukker svampe ude på dette tidspunkt. Der er delte meninger om beskæring af træer og hvornår det er mest ideelt.


Jeg har nogle alletræer af småbladet Lind kan jeg beskærer dem nu eller hvornår . Jeg har et lindetræ , som jeg plantede for år siden.

Styning er en voldsom og arbejdskrævende beskæringsmetode, så i dette tilfælde bør en beskæring foretrækkes. Hvornår bør en sådan kraftig beskæring foregå i løbet af året? For hvordan er det nu, hvornår og med hvad?


Svarene kan være ret varierede . Opmærksomheden så godt, når at beskære disse lindetræer , og hvordan at beskære dem. Må vi minde om, at august er et godt tidspunkt til opstamning og beskæring af de fleste træarter. Det er let at huske, for det er på samme tidspunkt, de grønne . TRÆER I HAVEN BESKÆRES I GEOMETRISKE FORMER.

Denne video handler om LINDETRÆ BESKÆRING Video and music: ESKILD TV NIELSEN. Product Tag - beskæring af lindetræer. Småbladet lind tåler kraftig beskæring hele livet.


Hjem beskæring af lindetræer. Beskæring af træer og buske i hele landet. Randers, Aalborg, København. Det er ikke nødvendigt at beskære træer og buske i haven. Planterne har normalt bedst af ikke at blive beskåret.


Men Danske Anlægsgartnere advarer mod at gå for hårdhændet til værks, når de grønne vækster skal beskæres. Træet er blevet for stort til den lille jordlod og skal beskæres. En harmonisk allé kræver korrekt beskæring , så træerne får en smuk og formfyldt grenbygning. Man skal altid gøre sig klart hvorfor man beskære sine træer. Knækkede grene eller døde grene bør man fjerne, træer der skygger eller hænger ind over huse . Lind er den eneste af lindefamiliens slægter, der er repræsenteret i den.


Figur Lind har et godt forsvarssystem og er gode til at undgå svampeangreb. Det gør træet velegnet som vej-.

Men det er ikke al vækst at en lindetræer behov. Det skal beskæres fra tid til anden til den ideelle form og størrelse. Hos Per Sørensen Træfældning kan vi hjælpe med alle former for beskæring. Styning af nogle træarter, som popler, lind , pil og . Det er beskæringsti og lindetræer skal have de nye skud skåret tilbage.


Det er også tid til at plante halvsnylteren mistelten. Jeg har alle dage været vild med beskæring af træer og buske i haven. Andre træer har jeg helt for mig selv - fx lindetræerne i vores . Få den ultimative guide til beskæring af træer her.


Se, hvornår og hvordan du bedst beskærer dine træer, så de holder sig sunde hele året. Forslag til fældning og beskæring af lindetræer i Latinerhaven, Viborg. God til fornyelse af buske og til beskæring af frugttræer.


Her er de nogle store lindetræer der er skåret tilbage ved en nænsom styning.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg