mandag den 3. november 2014

Leje af træer til fest

Vi tilbyder udlejning af vores planter og træer , i helt op til fem meters højde for både kort- og langtidsleje. Alt fra tropiske og subtropiske, til udendørs planter . Her finder du alt til din Fest eller dit Arrangement. Lej flotte og ægte store Oliventræ til jeres reception eller temafest hvor det f. Køb eller lej , - valget er dit.


Skal du på messe, holde fest eller lignende:.

Udlejning af træer og buske samt palmer til deres event fest , eller messe. Vi har palmer, kaktus, træer så man kan lave en perfekt strandfest, eller cowboy fest mulighederne er mange for dekoration til festen pift om med sombrello, . Hos Hilmars kan du leje kunstige planter og træer , kontakt os, og hør om hvordan vi kan hjælpe jer. Lej og betal kun det du har brug for! Træ -bænke, Røde træ -bænke.


Træskeen blev brugt langt tilbage i tiden og frem til idag. Billedet skal opfattes som vejledende. BEMÆRK fortrinsvis til udendørs overfækket brug da benene kan ridse gulve.


Er dog forsynet med plastik dubsko.

Telt- og serviceudlejning til din fest. Flotte bar- og loungeløsninger. Stemnings lys er perfekt til bryllupper, fest telte, sommerfester, firmafester, andre former for. Hvor vildt er det ikke lige at være med til Studio fest , eller danse salsa til en Spansk. Vi har mere end 8forskellige varer til salg og udlejning.


Borde og stole, glas og porcelæn, telte og barmoduler. Vi udbyder sorte lædermøbler til dit lounge miljø til festen. Vi står for udlejning af borde. Vores mekaniske heste, bumber balls og promillebriller er den perfekte løsning, hvis I kommer som en større gruppe. Sara Telte er også en af de ledende på markedet, når det gælder udlejning.


Lad os være med til at guide dig igennem dit behov og ønske til en fuldkommen fest. Festtelte udlejning Sjællland. Leje af telt til jeres fest. Pløkke kan erstattes af andre fastgøringsmuligheder som eks.


Du kan leje Pladeværkstedet lige overfor Langelinje til din event, fest eller. København, men er omgivet af grønne træer , en stor. Vores gulve er lavet af træ , og lægges af plader der er 1xm. Har du spørgsmål til udlejning af gulve til festen er du altid velkommen til at kontakte os for råd .

Lej eller udlej din autocamper, campingvogn eller teltvogn. Nemt, sikkert og fuldt forsikret. Lej Til Festen Vigerslev - arbejdstøj, badeværelser, belysning, beslag, blomsterkasse træ , blomsterkasser træ , brusekabiner, byggeartikler, byggemarkeder, .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg