onsdag den 19. november 2014

Hotel med badekar fyn

Jump to Hoteller med spa på værelset på Fyn - Med masser af smuk natur og hyggelige byer, er der. Find hotellerne på Fyn , Danmark online. Der er mange værelser og gode priser!


Læs anmeldelser af hotellerne og vælg det bedste hotel til dit ophold. Skøn beliggenhe god service og fremragende mad” “Ren forkælelse”.

Fyn og Øer med bedste værdi for pengene. Vælg dit hotel i Odense, og find din personlige favorit. Odense er Danmarks tredjestørste by og den største by på Fyn. Stort badeværelse med hjerteformet badekar.


Enjoy stylish 4-star accommodation at the Radisson Blu H. Andersen Hotel in Odense, just 1meters from the Hans Christian Andersen Museum. På Fyn nær Assens og Helnæs finder du Gl. Brydegaar et unikt hotel med værelser.

Nyd naturen, roen og idyllen hos os. Hotel Christiansminde ligger i en fantastisk natur. I Restauranten kan du nyde Rasmus Urups og hans køkkenteams tryllerier på tallerkenerne med toner af det. Nær Aarhus kan du bestille et hotelværelse med spa hos Montra Hotel. Hyggeligt luksushotel i Middelfart med udsigt over Lillebælt.


Tilmeld dig i dag, e-mail til: hotel. Stella Maris Hotel de Luxe - hoteldetaljer, foto, virtuel rundvisning, faciliteter og. Dette hotel med forretningsvenlig profil har også tagterrasse, hjælp med. Vi fik øl til, og da jeg spurgte hvor den kom fra, svarede servitrisen, den kom fra Fyn.


First Hotel Grand - hoteldetaljer, foto, virtuel rundvisning, faciliteter og. Hotel Hesselet - hoteldetaljer, foto, virtuel rundvisning, faciliteter og. Fællesarealerne er udstyret med gratis trådløs internetadgang. Vi har velindrettede værelser heraf suiter, alle med tv-bio og et godt. Leder du efter et hotel i Odense i skønne omgivelser?


Med en beliggenhed på hjertet af Fyn tilbyder vi skøn ro og idyl. Vi tilbyder familieværelser med mulighed for op til ekstra opredninger. Alle vores familieværelser er individuelt indrettet, hvor nogen af værelserne har badekar.

Find de bedste gourmet restauranter på Fyn , her på siden. Mange værelser har pejs, badekar og egen terrasse. Køkkenet er fransk inspireret med fokus på lokale, fynske råvarer af høj kvalitet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg