fredag den 7. november 2014

Udlægning af knust asfalt

Knust asfalt kan indeholde stoffer, som kan være skadelige for mennesker og miljø. Læs mere på denne side, hvis du overvejer at udlægge. Udlægning af nedknust asfalt eller produkter som indeholder knust asfalt vil i de fleste tilfælde medføre, at arealerne bliver kortlagt som forurenede, medmindre . Vær opmærksom på, at knust asfalt ikke længere må udlægges på stier, i parker, på marker og lignende jævnfør vejledende skrivelse af 13.


Den knuste asfalt skal udlægges og komprimeres til en lagtykkelse, som minimum er 2-gange maksimalkornstørrelsen af materialet – det vil f. Her ses Udlægning på grusveje.

Grusvej rettet op og udlagt Naturskærver. Her bliver der udlagt knust asfalt ud på en skovvej. Hvis lagtykkelsen er større end nødvendigt betragtes udlægningen som. Det antages at opvarmning af knust asfalt inden udlægning vil forøge lagets stabilitet. Brug af knust asfalt på private veje.


Alle projekter med udlagt asfalt . Brønderslev Kommune vurderer på baggrund af det foreliggende projektmateriale at udlægning af knust asfalt til at niveauudjævne gang og . Er der nogen der har prøvet knust astfalt? Har også set en vej med nedknust asfalt der blev udlagt og trumlet en .

I tvivlstilfælde afgør Team Virksomheder og Jor om udlægningen kan ske med . Denne instruks beskriver retningslinjerne for kortlægning af knust asfalt. Vi anbefaler, at du enten genanvender knust , opbrudt asfalt på stedet i eller . Forekomst af potentielt miljøskadelige stoffer i knust asfalt. Udlægning af knust asfalt eller produkter som indeholder knust asfalt vil i de fleste tilfælde medføre, at arealerne bliver kortlagt som forurenede, medmindre at. Der må maksimalt udlægges 7mknust asfalt i det ansøgte projekt.


Her kan du læse om, hvor og hvornår du kan anvende knust asfalt. Opbrudt asfalt kan i mange tilfælde uden tilladelse anvendes til bundsikring og befæstelse af veje, cykelstier, pladser og lignende. Derfor kan udlægning af knust. De har lige købt knust asfalt , læs derfor venligst nedenstående: Anvendelse. Når knust asfalt udlægges , bliver vejarealet kategoriseret som forurenet, hvilket er en væsentlig ændring i et grønt område.


Asfalten varmes op, og udlægges i et cm. Skal du bruge knust asfalt på Sjællan så kontakt os. Jeg skal have belægning til min gård og her er det knust asfalt contra knust beton.


Så skal bunden vibreres, der efter udlægges cm. Tillæg for ekstra knust asfalt ton. Miljøbeskyttelsesloventil Anlæg til oplagring af knust asfalt i. Kort fortalt en vej til alt.


Vi kan med vejbilen udlægge san stabilgrus, knust asfalt , knust beton.

Tilbage igen udlægning af knust asfalt på markvej med traktoen. Opgravning af sø og flytning af. Bo Olesen - Udlægning af sten og knust asfalt - Bo Olesen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg