tirsdag den 11. november 2014

Trådgitter

Trådgitter med mange bruksområder. Vi leverer sveiset og kreppet trådgitter til en lang rekke formål – i mange forskjellige standard dimensjoner – og i flere typer . Vi skaffer et utall varianter av sveiset trådgitter. Lagerprodukter leveres raskt og direkte fra eksternlager.


I tillegg skreddersyr vi akkurat det . Vevet duk i de fleste materialer.

Sveiset trådgitter kan leveres i en rekke ulike utførelser og materialvalg. I dette avsnittet presenterer vi sveiset gitter laget i paneler. TRÆKFJEDRE produceres efter opgave - kort leveringstid. Trækfjedre i alle typer og størrelser og forskellige.


Trådvæv lagerføres i flere typer. Flettet net, presset net og punktsvejst net. Disse trådgitre er beslægtet med de kendte. Spesialgitter etter kundespesifikasjon kan også leveres.


Gerdmans har alt for kontor, lager og industri.

Bordvogn av trådgitter , kapasitet 300kg, med kurver. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. Dette trådgitter passer til hæve-sænke-bordet fra String Furniture, som er en del af serien String Works designet af Björn Dahlström og Anna von Schewen i . Kan settes på fot eller henges på vegg.


Bildet viser trådgitter MED føtter montert! Trellis væg holder - kobber gitter Opbevaringsholdere som sidder på et metal tråd gitter. Hele sættet er i kobber finish og super fin til opbevaring.


Galvaniseret tråde ømm vandret, ømm lodret. Vi har et stort spekter av lagerholdte standardartikler inne hele vårt. Svejst net i rustfri stål AISI 30 AISI 3og alm. WestCoast kan levere i den maskestørrelse og trådtykkelse, du har brug for.


Ligger på kanten af opstablingsstade. Hyldevogn, trådgitter på tre sider, lastkapacitet 5kg, massive gummihjul. Lastkapacitet 5kg Hylder kan hænges for hver 1mm. Stabil stålrørskonstruktion . Fælde til fangst af levende mink.


Fremstillet af kraftigt trådgitter med faldlem og kødkrog til ophængning af lokkemiddel. Cykelkurven lukkes med det praktiske gitter, som lukkes med velcro.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg