fredag den 23. januar 2015

Aller magasiner

TV-Dage er Danmarks TV-blad nummer 1. Spar penge - Er du allerede abonnent hos Aller Media, får du Pling til kun kr. Forkæl dig selv eller en, du holder af, med et abonnement på et magasin eller ugeblad. Det kræver blot få klik med musen – så er vi klar til at levere den valgte.


Danske ugeblade, månedsblade og magasiner.

Nu kan du læse ugeblade og magasiner fra Aller Media så tosset du vil med en ny digital platform, der fungerer som en streamingtjeneste. Sådan lyder muligheden i Aller Medias nye streamingtjeneste, Pling, hvor brugerne kan læse alle de magasiner , de orker, for et fast beløb om . Aller sætter alle magasiner til salg i et samlet digitalt univers. For at opdyrke et marked for folk, der ikke vil købe papirmagasiner, men stadig . Læs ugeblade og magasiner på mobil og tablet.


Aller er klar med en digital platform til deres udgivelser. Vi kender i forvejen Mofibo, som . Feminas online univers er blevet et paraply-site, hvor Aller Medias andre magasiner og ugeblade som Psykologi, Q, Mama og Søndag har hver .

Tjenesten vil give brugerne ubegrænset adgang til . Aller Media lancerer sin egen streamingtjeneste for magasiner og ugeblade i Danmark. Aller Press omfatter følgende ugeblade og magasiner. Herfra er der ubegrænset adgang til knap magasin - og trendtitler samt . Hvad skal man give til dem, der aldrig ønsker sig noget eller har alt?


Magasiner er den perfekte gave, da de glæder måned efter måned – lang tid efter at gaven . Aller har sendt layout af tre magasiner til Letland. Prisen er den halve, og sprog er ikke et problem - for de lettiske medarbejdere taler dansk. Alt om Haven, stk, Aller , Magasin , Alt om Haven magasiner stk. For kreative formater, kontakt Aller Mediesalg.


Kontakt Aller Mediesalg for at høre mere. AllerCP er Content Marketing og reklamebureau i et. Vi leverer godt og vedkommende content til dine kunder på alle platforme. Great Stories er Good business.


Bestill abonnement på dine blader her! Transitif) (Canada) Aller dans divers magasins pour trouver un produit particulier en cherchant celui qui convient le mieux, au meilleur .

Konkurrencerådet har i dag besluttet, at bladhusene Aller og Egmont ikke må kræve, at Netto skal købe ugebladet Kig Ind for at kunne få ugebladet Her og . Læs alle de magasiner du vil for kroner om måneden. Ukompliceret, lidt fed rødvin med en ret god smag, .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg