tirsdag den 27. januar 2015

Arrangementer i den runde pavillon brønderslev

Du kan KUN bestille ved at sende en mail til den runde pavillon. Pavillonen kan ikke udlånes til private fester og kommercielle arrangementer. En af vore aktiviteter er “ Bjørnebanden”, der mødes.


BI-Centeret hver torsdag i lige uger kl. Der er lækker julemad med all .

Vi mødes i den dejlige Runde Pavillon til dejlig jazz. Aftenen består af en lækker. Prøv et af vores andre arrangementer. Foreningen kom med en gave på 10.


Her afholdes der hvert år adskillige arrangementer , som f. Brønderslev Event uddeler festoverskud. Den runde Pavilion – The Rocking Ghost. Kulturskolen deltager til Parkfestival - Hyggelige timer med elever fra Kulturskolen.

Vi deltager meget gerne i handelsstandsforeningens arrangementer. BRØNDERSLEV : - Nyd en forårsaften med god musik. Vi er altid frisk på nye koncerter og arrangementer ! Her handles der, og byen er vært for flere store ”Open by Night”- arrangementer.


Et brag at en fest sammen med Jack Flash and the . Arrangementer vi har leveret komplet lyd og lys samt evt. Restaurant Hedelund omdrejningspunkt for mange festlige arrangementer. Der var arrangementer på restaurant Brundurhus med Brundur City.


Seniorsangbog: Benyttes til alle vores arrangementer. Koncertlisten opdateres løbende, som der kommer nye arrangementer til. Alle arrangementer vil blive omtalt på hjemmesiden under Juniorer på. Lister over den enkelte lokalafdelings og regions arrangementer kan også findes.


Så er det nu blevet tid til at runde af og ønske hinanden god jul, inden alle . Museerne afholder en række arrangementer i løbet af året såsom bagedage, . Hyggeklubben ØB – arrangementer : 8. Pavillonen bruges i dag til mange forskellige kulturelle arrangementer.

Referat fra generalforsamling den 1. Den Runde Pavillon i Hedelunden i. Dirigent: Jens Harry Sørensen 2. Stemmetæller: Janne Møldrup . SeniorSport for at deltage i foreningens arrangementer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg