onsdag den 14. januar 2015

Azalea i krukke

Krukker placeret i SOLEN er meget udsatte for udtørring, især i frost. Japansk azalea er en del af rhododendron slægten. Denne type rododendron trives godt i krukker og købes på de fleste planteskoler.


Den kommer i flere farger, men rød er den som . Min azalea bor også sammen med mine rhododendron, men kun om. Plantede den i en krukke efter frost og satte den ud i haven og der stod .

Kæmpe udvalg af smukke buske til krukker ! Jespers Planteskole forhandler buske, der også egner sig godt til plantning i krukker , f. Azalea er en gruppe løvfældende, rigtblomstrende og velduftende rhododendron. Hvordan overvintrer jeg min store kamelia i krukke bedst? Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently.


Azalea er nok den dejligste vinterblomstrende plante, som trives i stuen. De der forhandles mest ved juletid kaldes som regel Azalea indica.

Dværg- azalea er små langtsomtvoksende, delvis stedsegrønne rhododendron, der alle bliver. Placeres bedst i halvskygge og er også velegnet i krukker. En stor Azalea leveres i en kvalitetskrukke.


Se udvalget af rhododendron her eller besøg dit nærmeste Plantorama havecenter. Kjempestort utvalg til knallpriser og korte leveringstider! Unik guide til plantning og pleje af rhododendron og surbundsplanter.


Her finder du information om plantning, vanding, beskæring, gødskning og meget mere. Her er både høje løvfældende Azalea og mindre japanske Azalea. Det er en stor variation i azalier både med hensyn til farver . Se en af forklaringerne på forskellen mellem azalea og rhododendron. Efter at have haft lyngen i en krukke vinteren over på Gårdspladsen, plantede vi dem i . Stort udvalg af Rhododendron og andre surbundsplanter.


Alt var pudset og poleret, og en blomstrende azalea stod i en krukke på den røde dug. Der var chintzgardiner for vinduerne, og der stod en stol på begge sider af . Denne plante trives godt i krukker , kan plantes ud hele året og købes på de fleste planteskoler. Sørg for, at jorden er sur – tilfør evt.


Blomstrer i alle fargesjatteringer av rødt, rosa, hvitt og lilla. Trives på et lyst ste men .

Bedømmelse for Azalea hvid cm. Plant azaleaen i formeringsjord i en lav, bred potte med drænhul i bunden. DBKD Cloudy krukke S, mrkegr. De senest blomstrende er løvfældende Azalea.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg