onsdag den 21. januar 2015

Hvordan hejser man en vimpel

For montering af vimpel i kroge. Den store krog hægtes i vimplens øje, den skubbes helt tilbage, hvorved der nu er plads til den lille krog på flaglinen. En vimpelskåner er med til at begrænse antallet af knuder på din vimpel. Vimpelskåneren monteres nemt ca.


Vores guide forklarer dig, hvordan man hænger et flag op i flagstangen.

Sørg for at flaget ikke rammer jorden, når du hejser det eller hiver det . Med en flagclips er det nemt at hejse flaget, vimplen eller standeren op og tage den ned igen. Flagclips er lavet så dit flag eller vimpel ikke blæser ned. Er der nogen der har et råd om hvordan man undgår det, at den laver knuder ! Flagning er, når man anvender Dannebrogsflaget i en bestemt anledning. Dannebrog findes også i en udgave udformet som en vimpel , men der gælder lidt.


Den beskriver i detaljer hvordan Dannebrog bør anvendes. Når flagstangen står tom, kan du hejse en vimpel - et spidst trekantet flag.

Men der findes alligevel en række hævdvundne regler for, hvordan. Må du hejse andre flag end Dannebrog i haven? Kan du undgå knuder på vimplen ved at dyppe spidsen i lak? Lars Troelsen fra Danmarks-Samfundet København, viser dig her, hvordan du.


Juni - Hur man hissar flaggan med finess - Duration: 3:18. Der findes ingen egentlige flaglove og -regler for, hvordan man bruger. Dannebrogsstander, der er kortere og bredere end en almindelig vimpel. Hvis man ikke flager, bør man hejse en vimpel. Vil man vil holde helt på formerne, skal den der hejser flaget have blottet hove og de der er . Sådan holder man varmen i soveposen!


Hvordan laver man en vinkelbesnøring? Reglerne om flagning fremgår ikke af en egentlig lov, men skal findes i en række forskellige. Når du ikke flager med Dannebrog er det god skik, og et flot syn, at hejse en vimpel , så flagstangen ikke står tom. Da det ikke er pænt at have en tom flagstang stående, kan man hejse en. Enten flagstangen står med eller uden vimpel , vil det være klogt at slå.


Den, der hejser flaget eller haler det ne skal fra begyndelsen have blottet hoved. Man hvordan er reglerne egentlig?

Når du hejser flaget, bør det ske langsomt – og flagdugen bør aldrig berøre jorden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg