onsdag den 28. januar 2015

Båludstyr til institutioner

Vi har båludstyr til både den erfarne bålkok, til jer der gerne vil i gang med bålmad i haven og til større grupper som f. Se ”en verden med båludstyr ” nyt helstegt pattegris. Står du og mangler nyt båludstyr ? Du finder her et bredt udvalg i båludstyr fra bl. Bon-fire til skarpe onlinepriser.

Vores bålstativer, bålfade og bålgryder er specielt tilpasset til det nordiske klima. Her er virkelig tale om gedigen kvalitet, både praktisk og visuelt. BÅLUDSTYR - GUIDE TIL INSTITUTIONER.


Vi fører et stort udvalg af båludstyr , i en kvalitet tilpasset specielt til det nordiske klima. Båludstyr til institutioner - outdoorcooking. Når i som institution skal vælge bålgrej til udendørsarealerne skal sikkerhed og funktionalitet . Vi forhandler et stort udvalg af kvalitetsprodukter inden for båludstyr og bålgrej.


Svingbar rustfri bålarm med højdejusterbar grillrist i forkromet stål til bålplads.

Friluftsshop fører et stort sortiment af båludstyr til både snobrød og avancerede retter: Bålkedler, bålpander, bålstativer, spejdergrydesæt og wokpander. Når du skal vælge båludstyr og bålgrej, så er der mange ting du skal tage stilling til. Størrelse, materiale, højde, bredde osv.


Godt båludstyr skal kunne holde til mange års brug. Derfor går vi ikke på kompromis når vi vælger båludstyr til sortimentet. Robust bålgrej fra HjoCla er lavet til hårdt brug i naturen. HjoCla består af kraftige trefødder til bål, bålkomfur og andet grej til bushcraft og outdoor. Vi tilbyder båludstyr , der passer til enhver lejlighed.


Lad bålet være centrum for jeres oplevelser – bestil båludstyr let via vores webshop. Institutioner , skoler og foreninger i Roskilde Kommune, som har lavet en aftale med naturcenterlederen, kan frit bruge bålpladserne og få brænde til bålene. Aktivitetsidé: Indsamling af suppeurter fra skoven. Kog jeres egen suppe og bag jeres eget brød på bålet.


Bredt udvalg af møbler, legetøj, skum, hobbyartikler, cykler samt andre produkter til børneinstitutioner. Høj kvalitet til meget konkurrencedygtige priser. En kort introduktion til bål og bålmad af: Grøn Guide.


Vores forfædre brugte ild til opvarmning, mad-.

Outdoor beklædning og outdoor udstyr fra bl. Havkajakker, båludstyr , skaljakker, soveposer . Grejbankens udstyr kan lånes af skoler, institutioner og foreninger. Er også velegnet i institutioner , til campingpladser og lystbådehavne. I er velkomne til at besøge vikingeborgen Trelleborgs udendørsområde på egen hånd før og. Kogegrej, båludstyr og legeredskaber kan lånes.


Der sælges idræts- og motorik udstyr til skoler og institutioner. LUR-depotet kan bruges af skoler og institutioner til udendørs undervisning og. Og så er jeg også med til at holde det gedigne blikkenslager- og.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg