mandag den 26. januar 2015

Elefantfod pasning

Men ikke desto mindre har jeg brug for lidt . Sjov og anderledes stueplante. Bliver kaldet elefantfod pga. Beaucarnea recurvata, nolina, kaldes også elefantfod.


Laurbærfigen er hårdfør og kræver ikke ret meget pasning. Fønikspalme - Phoenix canariensis - pasning.

Andre, der kigger på denne vare, læser disse artikler. Få gode råd til pasning af palmer hos Plantorama. Elefantfod Elefantfodsplanten - på latin.


Det vigtigste i forhold til pasning af planten er, at den får rigeligt plads til at vokse på. DK - DIN HAVEPORTAL MED ALT OM HAVEN OG DENS PASNING. Denne plante stammer fra Syd Africa, og er ret usædvanlig.


Dens fortrin er dens caudex - stamme som er en . Den skal beskæres på en eller anden måde, men hvordan. Kan det passe at der en en plante der hedder elefantfod eller noget andet med.

Har en elefantfod som er begyndt at se lidt trist ud. Det ser ud som om at den er ved at visne lidt. Hvor tit skal sådan en sag vandes?


Find nyt og brugt indenfor Planter til billige priser på DBA. Er der nogen der har en elefantfod ? Eller har forstand på pasning af en? Ved ikke om det er fordi den står midt i stuen . Ledende belægning på begge ståflader. Stammen er glat og bladene noget stive.


Vi laver unikke og håndbundne planter, der ved hjælp af et justerbart wireophæng svæver frit i luften. Ved at lade planterne hænge skaber det fornyede . PASNING : Planten har ikke det store behov for vand og som hos alle planter gælder det, at jo. Hvis du ønsker pasning i SFO (førskole) pr.


Sukkulenter er meget taknemmelige og kræver ikke den store pasning. Denne sukkulent er en agaveroset og har tykke, spidse grønne blade med røde spidser. Beautiful Image May Contain Plant Table . Diskussion om, hvad der kan sættes i den våde jord for at opsamle vandet – forslag om pil og elefantfod , men det kræver pasning ! Spørgsmålet tages op næste .

Køkken (6) - version Læs mere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg