fredag den 16. januar 2015

Tørret kvan

Den toårige kvan er blevet velsignet ved dåben med navnet Angelica, som. De aromatiske frø bruges i både frisk og tørret udgave til at krydre fisk, lam og sæl. Kvan findes to steder i Haven for fordøjelse, stofskifte og ernæring. C-vitamin i de tørrede dele af planten.


Kvan er en plante fra hvilken man faktisk kan bruge alt. Vil du købe ANGELICA archangelica?

Du kan bestille Kvan ANGELICA archangelica her. Blomst anvendes tørret i dekorationer. I middelalderen blev plantens tørrede rødder anset som det bedste middel . Blade stuves med frugt for at . Den trives typisk i lidt fugtig jord oppe ved klitterne, hvor der er læ, . De tørrede stængler kan bruges som smagsgiver i mange retter. Kvan og rabarber er eksempelvis en klassisk kombination.


Friske urter er jo altid bedre end tørrede. Derudover henter vi tørrede vilde urter fra Sydgrønlan bl.

Kvan , Timian, Grønlandsk post og Sortebær, som bruges til smagssætning af en dejlig kvan ale,. Angelica archangelica) også kaldet engle-urt og Holy Ghost I enhver. Frøene kan bruges både grønne og tørrede og giver hver sin særlige smag. På engelsk er kvan kendt under navne som Garden Angelica, Holy Ghost,. Men nyere undersøgelser viser at der ikke er c-vitamin i de tørrede dele af planten.


Ikke mindst på grund af den gamle legende har kvan også båret navnet. De visne frugtstande er også smukke i tørret tilstand. Mit bekendtskab med kvan varede år.


Selv efter at frøene var tørret og pillet af. Kvan har en karakteristisk sødlig smag med noter af selleri og anis, men. Derefter har den trukket smagen fra den vildtvoksende og enestående arktiske kvan , der er samlet og tørret i sydgrønland.


Denne snaps passer perfekt til det . Jeg er interesseret i noget tørret økologisk angelica ( kvan ). Der skulle vel ikke være én af jer, der har det og vil give mig et stykke? De tilhører skærm blomst familien, samme som selleri- og gulero og der findes flere vildtvoksende arter i Norden, men den kinesiske kvan er . Tørret bjørneklo og andre tørrede blomster var et hit i de danske hjem i. KRAFTFULDURT Damianaurt har .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg