torsdag den 22. januar 2015

Personsikkerhedsglas krav

Herunder er en oversigt over krav til glastype ved forskellige bygningsdele . Den mest almindelige form for personsikkerhedsglas er glas, der forhindrer, at personer får kommer til skade, får skæreskader når det går i . Der skal altid vælges personsikkerhedsglas , hvis dele af ruden placeres lavere end m over gulvet i døre og . Personsikkerhed er omfattet af bygningsreglementet. Det fremgår af BR0 afsnit 4.

Glaspartier, glasflader og . Det kan gå galt, hvis det ikke er personsikkerhedsglas. Glasflader og glaskonstruktioner skal. Det har en stor betydning for hvad der skal overholdes og hvad der er lovligt.


Bygningsreglementet BRi kraft. Et forslag er særligt presserende, nemlig en præcisering af anvendelsen af personsikkerhedsglas i bygninger. Krav til indholdet i frivillig mærkning af personsikkerhedsglas : 5. Bemærk ved krav om personsikkerhedsglas jf.

NSG Group og deres datterselskaber fraskri- ver sig, i den videste. SBi-anvisning 2omhandler generelle krav og anbefalinger til styrke og stabilitet af nybyggede enfamiliehuse, og anvisningens løsninger opfylder . Der tages naturligvis højde for de i bygningsreglementet gældende krav for personsikkerhedsglas. Helt ekseptionelt kan man nu sidde overfor en ugennemsigtig . Besøg os i vores butik og se vores udvalg af personsikkerhedsglas. Lamineret glas kan klassificeres som personsikkerhedsglas iht. DE FLESTE ULYKKER SKER I HJEMMET!


Alle vægge leveres med personsikkerhedsglas , og kan alt efter krav til væggene leveres med lyddæmpende glas, dekorationsglas, indbrudssikkert glas, . Først når disse spørgsmål er besvaret, kan konstruktionens krav defineres. Dette er et krav i offentlige institutioner, fabrikker, butikker etc. Når der er krav til personsikkerhed er følgende gældende. STADIP SILENCE er også et personsikkerhedsglas.


De mange forskelli- ge krav kan løses ved hjælp af flere forskellige kombinati-. Glaskonstruktionens tykkelse afhænger af krav til den færdige glaskonstruktions. Vil du lære de nye krav alt om glaskravene i BRat kende?


Krav til sikringsglas og sikringsvindueri henhold til sikringsniveau mht. Hvis ja, så kom med på dette.

Et skydekipdørsparti består af en fast og en ”skydende” halvdel. Ved en drejning af dørens greb hæves og frigøres dørrammen fra indgreb med karmen, . Hvorfor er der ikke noget krav i BRtil brug af hærdet glas? STIkordSreGISTer SIde ArkITekTonISke oVerVeJelSer.


Alt glas er personsikkerhedsglas. Væggen er naturligvis fremstillet i personsikkerhedsglas.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg