tirsdag den 13. januar 2015

Insektlampe udendørs

Hos Elvvs har vi altid et godt udvalg af insektdræbere og elektrisk fluefanger, og du finder helt sikkert en insektdræber, der matcher dit behov. En let anvendelig fluefanger uden brug af kemikalier. Insekterne falder ned i en skuffe, som er let at fjerne og tømme – uden rengøring. Få bugt med de irriterende insekter med en insektlampe.


Sommeren er en dejlig ti men hvepse og fluer og andre insekter kan vi godt undvære. Disse KT insektlamper bruger UV lys, til at tiltrække fluer og andre flyvende insekter, og derefter dræber dem, ved at give dem et elektrisk stød De døde insekter .

Standardsortering, Sortér efter . Sammenlign priser og læs anmeldelser af insektdræber Havetilbehør. Klik her og find den bedste pris nu! Her får du en insektlampe der kan tåle fugt og hvor det ultraviolette rør er.


Insektlampen er godkendt til udendørs brug og er monteret med et watt G23 . Insektfanger ketcher til både inden- og udendosl. Det gælder også i forhold til myrer – vi har produkter, der kan anvendes indendørs som udendørs. Når det kommer til gnavere, giver vi også en hånd med , så du . Bestil i dag, slip for stik i morgen.

God kvalitet til den rigtige pris. Ideél lydløs og billig insektlampe med UV og limplade. UHØRT BILLIGT - KUN I DENNE . Insekterne indfanges på stødspjældet og lander i en bakke, der tømmes efter behov. Euro-Kill er fremstillet i høj kvalitet og dermed en . Kan fint anvendes på udendørs terrasser. Annoncer med Insektlampe på DBA.


Stort udvalg af Insektlampe til billige priser. Andet, Einhell, Insektlampe til udendørs brug. Køb og salg af Udendørs i Udendørsbelysning - København og omegn på DBA.


Kom af med myg, fluer, hvepse og andre irriterende, flyvende insekter med denne elektriske insektfjerner fra HQ. Perfekt til udendørs anvendelse, så du kan. Beskrivelse: INSEKTLAMPE NOVA 1X30W FOR OPHÆNG UDENDØRS.


Der er mange produkter på markedet, der angiveligt kan skræmme eller irritere skadedyr som rotter med ultralyd eller efterligninger af dyrenes . Du finder bordlamper, væglamper, indbygningsspot, loftlamper og lampeophæng. Klæbende folie med feromoner kan købes til lampen hos f. Derudover har lampen et gitter der sikrer at mennesker . Elektrisk Med denne smarte elektriske insektlampe kan du hurtigt og effektivt.

Solenergi Vindenergi Vannenergi Batterier og tilbehør Kjøleskap Gasskomfyrer Vann Omformer og invertere Installasjonsmateriell Utstyr og tilbehør . Det kan anvendes udendørs , men regn og høj luftfugtighed bør undgås. Tip til brug i soveværelset: Sluk lyset og tænd for enheden minutter før du går i seng.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg