mandag den 12. januar 2015

Retro indretning inspiration

Bolig Magasinet giver dig alt det bedste inden for bolig, design og indretning. Lad dig inspirere gennem billeder og idéer til indretning og design i retro stil, til at renovere og indrette din bolig. Se galleriet med stuer og bliv inspireret til indretningen af din stue. Se hvordan du indretter et moderne hjem med retro og loppefund.


Stort boliggalleri med inspiration her!

Savner du inspiration til hjemmet? Smuk indretning med loftslamper og pendeler hos BoShop. Er du til retro eller moderne indretning ? Få inspiration til din boligindretnig med tusindvis af artikler om design og indretning.


Bring barndomsminderne tilbage med retro -plakater - Billede 1. Se boligreportagen og få inspiration hos Nikolai og Ronnie der har indrettet deres klassiske villa med pop art, retro -detaljer og smukke designermøbler krydret . Dette hjem er spækket med sjove og kreative ideer – mange dejligt. Blog Bettina Holst retro indretning Blog Bettina Holst retro indretning 3 .

Retro indretning og design til dit hjem. Boligtilbehør i retro stil – trækasser, vaser, lanterner og meget andet. Fra alle husets rum til haven og udelivet.


Få masser af inspiration til, hvordan du kan bruge DIY i din boligindretning her. DIY indretning af boligen er blevet stort de seneste par år, og gør-det-selv . Få her inspiration til, hvordan du gør. Teaktræet har en særlig retro -stemning, som er svær ikke at falde for.


Leder du efter inspiration til indretning af din bolig, så er Bobedre stedet for dig. Vi skriver om indretning af alle boligens ruindretning af stue, indretning af . RELOVE, Eames, Bertoia, Jieldé, Idell, industrilamper, inspiration. Mangler du inspiration til din bolig eller elsker du også bare at kigge på boligbilleder, så skal du. Indretning i børnehøjde og DIY.


Er du vild med retro , så skal du følge vinderne af Nybyggerne, Lise og Micheals, boligblog. Ideer og inspiration til hvordan man kan skabe en vintage -stil i boligindretningen vha. Se Julies cool løsning: Nyt køkken på . Vintage brugskunst, smukt nostalgisk brugskunst i klassisk stil, fransk brugskunst og brugskunst i factory .

Det er vigtigt, at din soveværelse indretning passer perfekt til dine behov. Mangler du hjælp til soveværelse inspiration , har vi her samlet vores bedste tips og . Så kan du få inspiration til dit nye retro -køkken her. Se ideer til billedvægge i inspiration.


Originale vintage tapeter og dansk design. Personlig indretning og kunst.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg