fredag den 23. januar 2015

Magnetskilt til bil

Vi tilbyr magnetskilt med heldekkende magnet, som består av en magnetmatte. Om du ønsker en bildekor som er avtagbar, anbefaler vi magnetskilt. De kan leveres i en rekke størrelser og farger, med alt fra tekst til logo. Design dit eget magnetskilt her.


Flytt magnetskilt rundt på dine firmabiler, eller bruke skiltet som reklame, for eksempel.

Magnetskilt kan festes til nesten alle metallgjenstander. Vi leverer alt innen magnetskilt til bil ! Magnetfolie, stykkevis og hel rull med ulik magnetstyrke. Klar til å gjøre enhver tur med bilen til et markedsføringsfremstøt? Om du er eiendomsmegler, restauranteier eller entreprenør, kan du gjøre . Vis hvilken hunderase du har med magnetskilt til å feste på bilen.


Enkelt å ta av og på, og etterlater ingen merker som klistremerker kan gjøre.

Tag magnet skiltet af og på. Bestil magnetskilte idag - Hurtig Levering, høj kvalitet! Har ditt firma et midlertidig tilbud eller budskap dere ønsker å formidle? Merker som er printet på vinylfolie har minimum 3års holdbarhet på folien. Forviser vi følelsene fra politikken blir den kal firkantet og farlig.


Fornuft og følelser må virke sammen. Sjovt magnetskilt til at sætte på en bil. Ula Jern kan dekorere bilen din med alt fra heldekkende kampanjefolie til enkel firmalogo. Avtagbare magnetskilt er en smart løsning på biler. Praktisk magnetskilt til bil med påskriften VAGT Skiltet påsættes og fjernes nemt og enkelt ved brug af magnetisme.


NYHED: Du kan nu også vælge skilte med . Vi har også metallskilt med egen tekst. Søk etter magnetskilt til bil returnerte treff. Ingen produkter ble funnet for søkeord magnetskilt til bil.


Vennligst utvid søket ditt . Nyt sjølivet med våre høykvalitets stereoanlegg til båten – klar lyd kombinert med sprutsikker, salt- og vanntett teknologi.

Magnetplate er ofte brukt der man kun ønsker på en logo over kort ti det mange som bruker det på bil under arbeisti og tar de av så . Man kan også anvende magneterne på lagerreoler, evt. Port USB HUB High Speed HUB med AC Adapter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg