mandag den 19. januar 2015

Tørring af blomster i ovn

Et mindre antal blomster kan hurtigtørres i ovnen. Sådan laver du tørrede blomster til at pynte salater og kager med. Det er med at benytte solens stråler til at tørre.


Hvis vejret ikke er til det, kan de tørres i ovnen på laveste temperatur ca. Sådan Tør mælkebøtte blomster - Hus Have have.

Hvordan tørrer man krydderier`? Vis Flere Instruktioner tørring Mælkebøtter 1. Nogle kan også noget med at sætte dem i en bakke sand i ovnen. Der er flere nemme måder at tørre dine blomster , herunder luft- tørring. Gemme silica gel , da det kan bruges igen og igen ved tørring af gelen i en varm ovn.


Ved tørring spiselige blomster er meget smag går tabt. Placer blomster i ovnen , som er forvarmet til ° C, og tænd for ovnen døren åben. Ganske få behøver en tørring for at omdanne visse giftige stoffer, eller.

Er du i tvivl om hvordan du tørrer blomster , og kunne du tænke dig en fin ide til en opsats med tørrede. Rosenolie skal laves af tørrede blomster , da der er for megen væde i de friske. Dette fortsætter, indtil blade og blomster er gennemtørre.


Tørring af kronblade til madlavning. Du kan også vælge at sætte pladerne i ovnen lade den tørre ved grader. Kom de knuste blomster i en skål eller et sylteglas og hæld kogende vand over. Den nye botaniske bølge, der har vækket potteplanten til live, genopliver også glæden ved gamle dyder, som for eksempel de smukke . AF BLOMSTER Der findes mange måder at tørre sine blomster på.


Jo svagere varme din ovn kan indstilles til, jo flere muligheder. I en have skal der være et hjørne med blomster , der kan tørres. Oregano er mange ting og sjældent den bedste.


Almindelig oregano, Origanum vulgare, er en skøn biplante med lyserøde blomster , der sår sig . Tør derfor blomster og gem dem. Når hyldeblomsterne er tørret i ovnen , er de ikke tørre nok til at blive gemt væk. Genopliv glæden ved gamle dyder som for eksempel de smukke blomsterpres.


Brug smukke blomster og dekorative blade fra haven, grøftekanten eller skoven.

Dette sikrer en bedre holdbarhed efter tørring , der sker dog et mindre tab af. Du kan tørre både blade og blomster fra røllike. Husk at vende rundt i de velduftende blomster med jævne mellemrum. Blomsterne mister ikke virkningen ved tørring. Netop til blomster potpourri vælger Juli at bruge de små fine mokkakopper.


Mit nyeste projekt går ud på at presse og tørre blomster og blade i mikro- ovnen i ca. Bevarede blomster kan vare meget længere. Forbered blomster til tørring.


Man kan tørre krydderurter på flere måder. Den letteste er at hænge dem op et tørt og luftigt ste f. Andre måder er dehydrator, ovn , . Ved at tørre dine urter og blomster kan du lave skønne urteteer og forkæle din mad. Estragon og løvstikke er så intense at de også kan klare en tørring.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg