fredag den 30. januar 2015

Trappetrin udendørs

Jeg skal lave en trappe fra haven op til min terrasse. Jeg har set en løsning, hvor trinene blev stemt ind i sidevangerne. Findes der mon en nemmere måde?


Det her er nok den simpleste trappe , du kan bygge, når du fx har anlagt en ny terrasse, og kun lige mangler et par trappetrin op til terrassen . Man kan ved en udendørs trappe gå lidt ud over . Helt vedligeholdelsesfri udendørs granit trapper fra granitbutikken.

Granit trappetrin og trappebeklædning - plader og fliser. Vi producerer også granit trapper i . Du kan købe trappetrinene i både sort og grå, og bestille . Fås i flere farver og længder. Det er nemt at opbygge trappen med dette trappetrin.


Trappetrinene fås i sandsten, skifer og travertin. Stenen har lige kanter og glat overflade, og denne udgave er grå. LIP Cement er en cement med høj trykstyrke til inden- og udendørs brug.

Lav et smukt indgangsparti af massive trappetrin i granit til udendørs. Når du vælger en massiv trappe i granit får du en fantastisk slidstærk og hårdfør trappe. Den korrekte trinhøjde har meget at sige, og vil afgøre, hvorvidt din trappe er funktionel og god at gå på. Er trinnene for høje, vil trappen blive for . Svar: Nej, en glatslebet granit vil simpelthen være for glat og farlig som udendørs trappe , ikke mindst om vinteren eller i vådt vejr. Granittrapper og trappetrin i granit fås i mange farver og mål - se vores store udvalg online!


Du kan også bestille individuelle trappetrin i granit på mål. Solide udendørs trappetrin til mange formål. Til indgangspartiet, terrassen eller andre steder med niveauforskelle i haven er beton trappetrin. En ”klassisk” udendørs trappe kan udføres med en trinhøjde på ca.


Bestil trappetrin online på fc-beton. Køb en billig, brugt trappe online på GulogGratis. Her er billige trapper i træ,. Beton trappetrin fås i mange forskellige størrelser. Se dig omkring i kategorien eller kontakt vores kundeservice for mere information om mulighederne inden for udendørs trapper.


Mount - modul- trappe i beton. Et komplet og sammenhængende skilteprogram til indendørs og udendørs anvendelse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg