fredag den 14. oktober 2016

Hjemmelavet isfjerner med sprit

Nu har du fem liter hjemmelavet isfjerner , som du kan fylde på. Nogen der har nogen gode opskrifter på nået isfjerner man kan blande selv. Vil stadig spørge om sprit i en blanding er helt nogo? Samvirke har en opskrift på frostsikret, hjemmelavet sprinklervæske, der er lige til.


Isfjerner kan købes i butikker, men du kan lave den meget billigere selv. Sprit og sprinklervæske dur ikke som isfjerner. De to væsker fordamper lynhurtigt og efterlader et endnu sejere ispanser.


Blandt det i en forstøver, og så har du en magisk blanding, der, når den sprøjtes på bilens rude, fjerner isen på . Skyggen skrev: Bremserens, lighter = hjemmelavet isfjerner. Fjern is på forruden med sprit. Is på forruden – her er et nemt trick til at få det væk, nemt, hurtigt og billigt.


Desværre er ren sprit i praksis umuligt at opdrive i Danmark. TIP: vandet fra din kondens-tørretumbler er kalkfrit, brug det til din hjemmelavede . Udforsk Hjemmelavet og andre ting. Du har sprit med en viss alkoholprosent som skal tynnes ut med vann for å oppnå en lavere alkoholprosent.


Hvis du har lyst å lese mer om energidrikker . Om du blir tatt, vil alkoholen bli tatt fra deg. Hvor sterk sprit trenger man for å desinfisere effektivt? Lettsprit_Koskenkova_sprit_Vinmonopolet_2_300.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg