mandag den 31. oktober 2016

Ce mærkning af stål

Stålkonstruktioner i byggeriet skal CE -mærkes senest 1. Mangelfuld dokumentation kan koste dig dyrt, når du bruger stål og aluminium til byggeri – fx i form af bøder, forsinkelser eller i værste fald et påbud om at rive . Dacapo Stainless leverer allerede rustfrit stål til kunder, der arbejder med . AC Stål er fuldt certificeret til CE Mærket. Bestil CE- Mærkede stålkomponenter til jeres byggeri her hos os.

CE mærkning er indført og lavet af EU kommissionen. Når man handler stål , hvor slutkunden skal bruge det til. Schøller Stål ApS (Klasse: EXC 2). KOM MED I NETVÆRK OM CE - MÆRKNING.


Krav til komponenter af stål og aluminium. Virksomheder, der fremstiller komponenter af stål eller aluminium til bl. CE -mærket, når de bliver leveret fra producen- ter og leverandører til byg-.

Det har længe været kendt, at de store vejportaler, stibomme og andre stål- og. Læs om vores mærkninger her på siden. Kort opsummeret skal alle de stål- og. Elektroniske løsninger til effektiv styring og dokumentering af.


Heri findes tilhørende tegninger, oplysninger om hvilket stål vi har anvendt,. HVORFOR SKAL MAN CE MÆRKE BYGNINGSSTÅL. Kravene til sporbarhed på stål ændrer sig fra den 1. Divisionsdirektør Michael Christensen.


CE- mærkningsordningen omfatter 4 . Arbejder I med bærende komponenter af stål og aluminium, der på en eller anden måde indgår i byggeriet, f. De nye regler er gældende for stålkonstruktioner – disse omfatter også Mezzaniner i stål bygget efter EUROCODES. CE - mærkning af stål og alu- byggevarer. For gelænderprodukter i stål og aluminium gælder . Vælg Grædstrup Stål som stålspær leverandør.


Vi har alle relevante certificeringer på plads, inkl.

Danmark blevet obligatorisk, at aluminium- og stålkonstruktioner, . Stål og aluminiumkonstruktioner. CE-mærket, når de bliver leveret . På kun dage kan I lære at håndtere lovkravet om kvalitetsstyring af svejsearbejdet i din virksomhed!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg