fredag den 21. oktober 2016

Spinatvafler med kylling

Spinatvafler med pulled chicken og grønt. Pastaret med kylling , champignon, spinat og hvidløgsost. Få opskrift og ingredienser på nemlig. Nogle gange er aftensmaden bare noget der skal gå stærkt, og så er der ikke tid til alt det der slow cooking og kælen med maden!


Så idag stod den på spinatvafler med avocado og tunsalat.

Her får du opskriften på spinatvafler med røget laks. To do vafler: Put alle ingredienser i en skål Blend . Vafler hitter både som dessert, men også som alternativ til sandwichen. Læs med her og få opskriften på sunde vafler med lækkert fyld.


Lige pt holder jeg mig fra (så vidt muligt) hvedemel, sukker, gær og mælkeprodukter fra en ko! Det har intet at gøre med glutenfri eller laktosefri, . Sunde og lækre spinatvafler med havregryn og hytteost.

Den kan også laves med kylling , og den er velegnet til både frokost og aftensmad. Med en spændende blanding af spinat, hytteost, loppefrøskaller lidt salt og bagepulver får du de lækreste sunde spinatvafler. En nem hverdagspasta med kylling og grøntsager. Pastaen har en rigtig lækker flødesauce med tomat og ost som skaber en dejlig cremet sauce til pastaen.


Derfor skal du prøve mine low FODMAP spinatvafler med laks. Disse kulørte vafler er super sunde og smager samtidig virkelig godt. Når de er med fuldkornsmel og broccoli og tilbehøret er kylling , hytteost og grøntsager.


Så er der vist ikke andet at sige end velbekomme! Clubsandwich med kylling og karrydressing. Salat med avocado, tomater og lime. This Pin was discovered by Mia Nowack. Discover (and save) your own Pins on Pinterest.


Spinat vafler med laks og avocado Vedi OneNote x trad. Find this Pin and more on ~Foodporn~. Grøntsags muffins med kylling (Sunde Madpakker).


Jeg spiste den med laks og min mand spiste den med kylling.

Det kan eksempelvis være disse lækre spinatvafler , som er hurtige at bikse sammen og som man. Fladbrød med kylling og grøntsager . Det er blevet så moderne, at lave spinat vafler , jeg må sige jeg syntes det er bøvlet, men prøves det skulle det. Prøv disse lækre og sunde spinatvafler med fyld af røget laks og avokado.


Kylling på en helt ny og spændende måde. De kan spises både til frokost og aftensmad og så smager de .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg