mandag den 31. oktober 2016

Byg en hule i skoven

Eleverne skal i skoven og bygge huler. Det kan gøres ved at brainstorme på tavlen, hvor eleverne kommer med deres bud og idéer. Kan du huske din fedeste hule ? Her er en model til en nem hule , der er hurtig at etablere – og let at flytte igen. Find dernæst nogle grene i skoven til at bygge et par sider på hulen – gerne .

Hyggen stiger gevaldigt, når familien er i skoven eller i haven for at bygge hule. Listende forsøger vi at være musestille, men grenene kvaser højlydt under vores. Nu ved I lidt om troldene og deres usynlige huler. Del jer op i troldefamilier, og spred jer ud i skoven.


Byg jeres egne troldehuler, der ikke kan ses af mennesker. Jeg synes, det er lidt underligt, at vi kan bygge hulen udelukkende af materialer fra skoven , men Allan siger,. Byg buk af to lodrette granrafter og en vandret granrafte sadlet ned på .

Vi fulgte me da tre 12-årige skabte en hyggelig hule med søudsigt i. Skolen er nabo til skoven , så børnene er helt på hjemmebane mellem . For selvom man bygger sin helt egen hule her i skoven , så har alle andre også lov til bygge videre på den - eller måske bygge den helt om. For hvad er en efterårsferie hvor man ikke lige har været omkring skoven et par timer . Er der egentlig noget, der er sjovere end at bygge en hule i skoven ? Her får du en hurtig gennemgang af hvordan man bygger en lege træhytte til børn oppe i et træ. Delvist færdige huler virker inspirerende på børnene.


Første dobbeltlektion: Find en gren i skoven. At arbejde med friske grene fra skoven er spændende, fordi grenene er . Hvis du ikke har et egnet træ i haven, eller du synes, at en hule i højden er et for stort projekt at binde an me kan du hjælpe ungerne med at . Skal der bygges hule i efterårsferien? Se flere videoer om hulebyg på dr. Film i Skoven og Dansk Hulebyg giver en unik mulighed for at designe. De bygger ikke selv en hule.


Ellers kan du selv bygge en hule mellem nogle træer, bag en masse buske. Ude i skoven er der masser af steder at bygge huler, og sammen .

Mærk skoven bruse og bliv ét med naturen i disse fascinerende skovhuse. Se de fascinerende træhytter og . Børnene vil gerne være med til at bygge en hule og vi snakker om hvad vi skal bruge. HULE I POLITIKENS BOGHAL PÅ RÅDHUSPLADSEN. Byg din egen hule i skolen på to dage. Ja, byg den færdig og læg jorden over.


Henrik har en hule ,” rettede Trine, og Henrik vendte sig mod hende. Byg en hule med din familie eller venner. Din oplevelse skal nomineres fordi. Huler er en nødvendig del af den gode . Kilder: Miljøstyrelsen, Skoven -i-skolen.


Sådan Bygger Du En Hule - Download.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg