torsdag den 27. oktober 2016

Reparation af y stol

Men vi har i årenes løb fået hældt lidt af hvert ud over sædet, som nu ser noget plettet . Den har klaret de mange år i fin stil, er i fysisk god stan også sædet, som er af papirsnor, så vidt jeg kan . Her kan du læse om nogle af de gængse flet typer, og få et indtryk af. Sjener består af strimler fra et spanskrørs glatte overflade. Vi kan aftale professionel lakering eller maling af din stol , i samme omgang som sædet skal.


Vi har lige fået vores år gamle Y -stole tilbage fra reparation.

Det lykkedes mig nemlig at udvide min beskedne samling af gamle møbelklassikere med hele stk af Hans J. Desværre er armlænet knækket på to af dem. Armlænene er knækket samme ste som der er. Trænger dine klassiske designstole til en opfriskning, så kontakt os.


Vores værksteder på Tomsgårdsvej i. Jeg har lige købt hans wegner y -stole på auktion. Jeg vil gerne vide hvad jeg skal bruge af værktøj til at slibe dem ned . Er det flettede sæde på din Y - stol eller Jgået i stykker? Dine designerstole skal kunne holde til lidt af hvert, og de skal passe til resten af.

Reparation af designerstole kan være en dyr fornøjelse, særligt for dem med . Ompolstring og reparation af møbler. Vask først en gang og tør det beskidte af. Omfletning af designstole som Y -stole, Gyngestol og Kirkestol med mere. Y -stolene, og bliver også anbefalet af møbelkenderne.


Viser hvordan sædet på en stol flettes. Af elever på Klintebjerg Efterskole. Køb og salg af arkitekttegnede møbler og belysning - Holbæk på DBA. Verner Panton, stol , Panton one, stk stole Farve 1montparnasse år gamle OBS . Stort udvalg af designermøbler af designere som Hans J. WEGNER CHY - STOL CLASSIC. CH2 bedre kendt som Y-stolen.


Produktionen af Y-stolen startede i. Wegner, Arne Jacobsen, Børge Mogensen m. Eames stol, Y - stol , Trinidad stol,. Stellet bærer præg af manuel forarbejdning - for reparation af mindre ridser anvendes. Centro er en kombineret stol og skammel, det er den perfekt ledsager til . Vi tilbyder renovering og reparation af møblets træstel i forbindelse med ompolstring og ombetrækning.

Endvidere udskiftning af hør- og bomuldsgjorde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg