tirsdag den 11. oktober 2016

Løn som anlægsstruktør

Fakta om løn , overenskomst, uddannelse og arbejdsmiljø for dig. F er Danmarks største og stærkeste fagforening og a-kasse. Fagforeningen 3F er specialister i løn og arbejdsforhold for anlægsstruktører og anlægsstruktørlærlinge.


Det er din sikkerhed for at få den bedste faglige hjælp. Der ydes løn for timer pr.

Skal du forberede dig på en jobsamtale? Eller skal du bare vide, hvad dine kolleger tjener? Vores Løn -index giver dig svaret! Anlægs- og bygningsstruktøren lærer at bygge veje, bygninger og broer. Brolæggeren lærer at lægge fliser og brosten på fortov, i gågader, på pladser m. Længere uddannelse giver højere løn.


Vær dog opmærksom på, at fordi der måles over år, så er det langt fra alle uddannelser, som der findes løn - og ledigstal for. Anlægsstruktør , bygningsstruktør og brolægger - AMU Nordjyllan 26.

Medellønninger til dette job og andre inden Bygge og anlæg, og andre nyttige statistikker. Læs mere om en lærlingeplads som anlægsstruktør i Arkil. Du får elevløn fra den dag, din uddannelsesaftale træder i kraft og løn i både praktik- og . Her finder du en statistik over løn og beskæftigelse i kommune, regioner og stat. Løn er en samling af korte vejledninger og forklaringer til de mest . Murer, anlægsstruktør , brolægger, bygningsstruktør, elektriker,.


LØN Den gennemsnitslige indtægt pr. Med en uddannelse som anlægsstruktør på NEXT lærer du at arbejde med dræn, støbning af fundament i beton og betonbelægning. Der er mulighed for fast ansættelse for de rette folk med god løn og. Erfaring i kørsel med entreprenørmaskiner . At du er uddannet anlægsgartner, anlægsstruktør eller noget tilsvarende. Løn efter kvalifikationer samt mulighed for firmabil.


Ansøgninger vurderes løbende. Godkendelsesskemaer, løn og overenskomst for elever, praktikvejledning, logbog og meget mere. Vi kan tilbyde en attraktiv løn i henhold til gældende overenskomst og dine . SU under skoleforløb og elevløn i praktik, en uddannelse med løn som er.

Se video om lærlinge i anlægsstruktør branchen. Steffen Loi Jørgensen nu ved at uddanne sig til anlægsstruktør. Har du løn tilgode, sætter vi den ind på din lønkonto. Hvad kan du forhandle om som lærling?


Løn kan minimum forhandles en gang om året. Lærlinge, der er begyndt inden de fyldte år, har ikke ret til pension. Du har også mulighed for at få løn under dit grundforløb, hvis du har fundet en praktikplads.


Hvis du ikke har det og er over år, får du SU under grundforløbet. Hvad er forskellen på bygningsstruktør og anlægsstruktør ? Får jeg løn eller SU under uddannelsen? Du er udlært anlægsstruktør eller har erfaring fra branchen.


En anlægsstruktør arbejder med anlægs- og vejarbejde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg