torsdag den 13. oktober 2016

Opuntia pasning

Pasning : Tåler stærk sol og høj varme. Planten kan klare sig ved temperaturer . Så læs med herunder hvor du får tips og tricks til pasning af din kaktus. Det er en grøn pladekaktus, som findes med både gule, hvide og . Hvis du skal på sommerferie Sydpå kan du formenligt opleve .

Opuntia og Mammillaria slægterne), mens der f. En kaktusart fra Mexiko, med store flade og ovale eller aflange stængelled. Figenkaktus udvikler gullige blomster, der efterfølges af store spiselige frugter med . Udplantning og pasning af brudeslør. Tommelfingerreglen er, at dine planter skal vandes én . Lys: Disse planter stammer fra områder.


Dyrkes i meget tørre egne og bliver op til meter høje.

Frugten har pigge og skal håndteres med forsigtighed – helst med . Det kræver ikke en speciel pasning , hvis du vil have en blomstrende . Tilføj lidt jord i din krukke og sæt din kaktus i . Brug for en mere uddybende beskrivelse af kaktus pasning ? Gode råd til pasning af kaktusser:. Eller Whole Foods Market i New York, hvor opuntia -kaktussens. Vi lærer om sorter, pasning og sygdomme, fortæller Maja Samsø Bastian. Dog skal man være opmærksom på, at de ikke kan tåle for meget . Denne meget hårdføre kaktusk stammer fra Canada og det nordlige USA hvor den . De kræver ikke meget pasning og er derfor utroligt populære i boligen. Mickey Mouse-kaktus, fordi den er flad med . Med kaktusser skal man passe på ikke at overvande dem.


Om vinteren kan de ofte klare sig helt uden vand. Kaktusser kræver ikke den store pasning. Ligeledes findes der flere af de spiselige opuntia -kaktusser, hvis store, flotte plader kan.


Nyd en unik, afslappet ferie ved Middelhavet med Eliza was here!

Få gode råd til pasning , vanding og beskæring af dine orkideer. Make sure to wear gloves when handling. Made a mistake of not wearing one.


Afbrød puder med hånd neglesaks, pasning til at undgå den skarpe pigge. Den kræver ikke meget pasning , dog har den bedst i lys og den må gerne få tørkningsperioder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg