tirsdag den 25. oktober 2016

Hårdføre stueplanter

En guide til dig, som elsker planter eller gerne vil have mere grønt i dit hjem. Her er indendørs planter , der er nemme at passe. Stueplanter giver liv i din bolig, men det er ikke alle grønne planter , der.


Rhode Nissen, som har skrevet flere bøger om blomster i hjemmet og haven, har her givet sit bud til nemme stueplanter - nogle . Vil du have pæne og grønne stueplanter , mens du venter på næste års havesæson? Så er det en god idé at gå efter de mere hårdføre plantetyper.

En hel generation af bedstemødre havde et skarpt øje for bajonetplantens fortræffeligheder. De hårdføre planter gik ligefrem i arv fra generation . En fagekspert giver et bud på fem stueplanter , der kan tåle din hårdføre behandling. Planterne har deres oprindelse i varme lande i Syd- og Mellemamerika og Sydeuropa.


En hjemmeside om hårdføre palmer, bananer og andre eksotiske arter der kan. Det vigtigste og nok også sværeste ved at dyrke eksotiske stueplanter er at . Der findes et utal af hårdføre og taknemmelige planter til både den solrige plads og den mere dunkle hyggekrog. TIP: I kurven ses den hårdføre gummifigen,der med tiden let kan blive en . Har du mange mørke rum og elsker du planter ?

Så tipper vi dig her til flotte stueplanter der trives i halv- eller helskygge. Kniber det lidt med at få vandet dine planter? Måske skulle du overveje at anskaffe dig en af disse syv hårdføre planter. Sedum - stenurt - spændende og hårdføre stueplanter.


De sukkulente stenurt, Sedum, er dekorative stueplanter, der kræver et minimum af pasning for at trives. Inspiration til planter, der er specielt egnet til sommerhushaven. Grønne planter , der ikke bare pynter, men også er nemme at holde i live.


Blomsterne fås i mange forskellige, stærke . Hvis du ser på stueplanter, så prøv nogle blandt den gruppe af planter, der kaldes for sukkulenter. Til forskel fra tidligere er vi meget . Haven kan gøres mere vedligeholdelsesfri, hvis du planter blomster og. Krukker med smukke og hårdføre efterårsplanter giver liv til haven i en ellers farveløs tid. Læs guiden her og få efterårsplanter, som er gode til krukker. I flere århundrede har planten været dyrket som prydplante, og der findes over arter, hvoraf 4-dyrkes som stueplanter.


Derfor er det en god ide at overveje, hvor meget tid man vil lægge i blomsteraltanen. De er gode hårdføre stueplanter , som . Der findes nemlig også blomster og planter , der er hårdføre og holder sig . Skab middelhavsstemning i altankasserne med disse smukke, spiselige og sejlivede planter. I denne kategori finder du lavtvoksende planter , der egner sig godt til stenbede.

De fleste af planterne er hårdføre og tørketålende. Hvad er enårige, toårige, flerårige planter , og hvorfor skal de er tropiske, subtropiske og nogle af de hårdføre forkultiveres? Det kan godt være, at den slags planter er flotte og fine sydpå hele året. Oliventræer er faktisk lidt hårdføre , de kan godt tåle sne og lidt frost, . Det er ganske rigtigt indviklet, men .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg