fredag den 21. oktober 2016

Indkørsel forbudt begge retninger

Kørsel i begge retninger forbudt : Det kan angives med en undertavle, . En under- tavle kan angive undtagelser fra forbudet, . Forståelse af forbudstavlen C(kørsel i begge retninger forbudt) med. Tavlen forbyder indkørsel med ethvert køretøj. Forbudstavler angiver noget, der er forbudt. C23_- Kørsel med farligt gods forbudt .

Høstblomst: der er stadig noget, der hedder indkørsel forbudt Tror man . Ja det hjælper ikke meget overfor et indkørsel forbudt skilt. Selve forbudet er gældende indtil andet indikere at reglen om dets forbu bliver ophørt. Motorkøretøj, traktor og motorredskab forbudt. Svarene viser samtidigt, at trafikanterne ikke skelner mellem ”kørsel i begge retninger forbudt” og ” indkørsel forbudt ”. C 61- standsning forbudt med undertavle, . D Placering, orientering og tegngivning.


Hvor må du køre, og hvor må du ikke køre.

Køsel i begge retninger forbudt. Forbuddet gælder kun i det kryds eller ved den indkørsel , hvor tavlen er opsat, medmindre andet er angivet med undertavle. Indkørsel forbudt , Passage uden stop forbudt . Ophold på tanken forbudt - Køb Gylletankskilte.


Overhaling med lastbil forbudt C 52. Traktor og motorredskab forbudt C 21. Selvom skiltene med indkørsel forbudt har været på plads i Skolegade. Torvegade må man fortsat køre ad Skolegade i begge retninger. Færdsel i begge retninger forbudt.


Parkering forbudt i begge retninger Skilt. Uberettiget anvendelse af hvid dug er forbudt. Er der i forbindelse med vejen anlagt cykelsti, hvor færdsel i begge retninger er tilladt (dobbeltrettet cykelsti), . C Ophør af forbud (også lokal hastighedsbegrænsning). Men står der skilt Kørsel forbudt i begge retninger , så er den mere kompliceret.


Med den stadig stigende gennemkørselstrafik i begge retninger på. Hvis indkørsel med cykler og små knallerter er tilladt mod. Er der parkering forbudt i et område, eller på en vej, skal man opsætte dette færdselsskilt.

Zone med parkering forbudt E 61. Hvor andet ikke er bestemt nedenfor, gælder et forbud frem til næste vejkryds, hvis det ikke forinden er ophævet med en ophørstavle, eller andet er angivet med.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg