mandag den 24. oktober 2016

Borddekoration med hortensia

Hortensia er ideel som borddekoration til forårets fester. De er nemme at arbejde med og sætter hurtigt kulør på festbordet. Se hvordan du laver dekorationerne . Den seneste bogudgivelse er Året rundt med blomster.


I den er der blomsterideer til hvor måned året rundt.

Følg Blomsterideer by Annie . Ide og inspiration til bordpynt og borddækning til fester med posevase og serviet med. Borddekoration til frost is blåt vinterbryllup med hvide roser og hortensia. Min hortensia har i år pyntet min have og min terresse med de smukkeste lyderøde, lyseblå og hvide farver. Lav en krans på et fad med et bloklys, et hjerte til en du holder af eller pynt din fordør med.


Billeder fra min have, buketter og kranse m. Vi skal se meget mere til de MAUVE i løbet af vinteren her på HAVEFOLKET, men her indleder vi med nogle meget . Se med , og lær hvordan du nemt laver en skøn blomsterdekoration!

Find flere gode gør-det-selv ideer på. Se med her, hvordan du får succes med at tørre dine hortensia , så de ikke. DIY Et fad med forår Foto og styling Dorthe Kvist Meltdesignstudio. Nordal, kan du lave sådan en smuk borddekoration på et kvarter.


Der findes syv forskellige sorter af Magical Four Seasons hortensia med. Med denne stil kan man eksempelvis finde blomster og grønt i engen eller vejkanten i stedet for at købe en buket, siger Nicoline Olsen. Det er fra august og indtil frosten sætter in at hortensiablomsten viser sig fra sin spændende side. Du kan både se og dufte det: Foråret er kommet!


Om lidt vil dine smukke forårsblomster stå i fuldt flor, og her viser vi dig nogle forslag til at pynte op med de . Forsommeren er en skøn tid med mange muligheder for hyggelige. Lad dejlige sommerblomster danne den perfekte ramme for en alternativ og nem bordpynt. Forslag til planter: Hydrangea , Kalanchoe, Oxalis, Fragraria . Levende bordpynt med planter. Masser af muligheder med miniplanter. Perfekte som bordpynt og dekoration til din fest.


Lilla vinterbuket i potte med kornelbuer.

Giv tulipanerne, de franske anemoner samt hyacinterne et skråsnit med kniven. Lille vild borddekoration med orkideer. Gjør festen ekstra fin med nydelige blomster for anledningen. Skjell egner seg godt som bordpynt. Forkæl din mor med blomster.


Bestil blomster buket online hos Naturbinderiet i Holstebro. Alt til pige konfirmation - sødt bordpynt , konfirmationspynt og festartikler i ekstra god. En lav dekorasjon eller mange små vaser med snittblomster.


Pin it Blå riddersporer og hortensia gir vakker blåfarge på bordet. Beste treff, Pris lav til høy, Pris høy til lav. Med ganske få virkemidler kan du lære kunsten – her præsenteret af tre. Som bordpynt har jeg altid blomster fra haven – i dag lyserøde roser på.


BMX var tema til bordpynt på konfirmasjonen til min sønn.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg