mandag den 17. oktober 2016

Klatrepark nordsjælland

Kom og bliv udfordret og få en sjov dag. VI HAR ÅBENT HVER DAG I SOMMERFERIEN fra kl 09: - 19:30. Sidste instruktion kl 15:30.


Søger du efter en unik klatre oplevelse i København eller vest og midt sjælland - så er GoMonkey stedet for dig. Parken indeholder baner i fire .

Vi har åbent hver dag hele sommeren. På vores teambane gælder det om at nå op eller henover en . Tag vennerne, familien eller kollegaerne med til Kragerup Go High, Danmarks første klatrepark. Det bliver en oplevelse fyldt med adrenalin i trætoppene.


En sun sjov og udfordrende oplevelse for alle aldre - unge som gamle, modig som umodig. Vores klatrepark er en udfordrende og aktiv oplevelse, hvor I bevæger jer i. Klatrepark i Vejle og Svendborg.

Vi søger at støtte og fremme det kulturelle liv i lokalområdet. Så kan I nemlig fortsætte inden døre i Danmarks største klatrepark med op til meter høje klatrevægge. Hornbæk, Danmark på TripAdvisor. Alle får selvfølgelig professionel instruktion. Danmark – et prisvindende klatrehit uden sidestykke hvor klatrepark møder . Velkommen i Danmarks største klatrepark Funky Monkey Park byder på udfordringer og oplevelser for alle aldersklasser med klatrebaner og svævebaner . Nordsjælland har meget at byde på for børnefamilier.


Du kan klikke dig rundt på siden og finde en klatrepark nær dig, som tilbyder klatring og rappelling. Camp Adventure er Danmarks største klatrepark , med forskellige trætopbaner og over . Kampen bliver fløjtet i gang kl. De har også bassengområde, en flott klatrepark og hinderløype, flere baner for ballspill og . Gorilla Park Vejle er en klatrepark med individuelle forhindringsbaner. Skift klasseværelset ud med en tur til Danmarks største klatrepark , og giv.


Taler med Naturstyrelsen om en klatrepark i Frederiksværk. En lækker ny sportstaske til svømmetøjet.

Naboer frygter larm fra klatrepark. Ved Til Tops Frederiksdals klatrepark i Virum nær Lyngby, ligger det meget. Og det skal både kunne ses og høres.


Derfor finder du ingen små lærreder hos Cinemaxx. Desuden klatrepark med fysiske udfordringer i trætoppene.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg