fredag den 14. oktober 2016

Sommerfuglebusk højde

Vil du tiltrække sommerfugle, så er en sommerfuglebusk lige noget for dig. Sommerfuglebusk (Buddleja davidii) er en løvfældende busk med en overhængende vækst og store. Udplanting af sommerfuglebusk : Grav et plantehul, der er rigeligt dybt og bredt. Løsn jorden i bunden af hullet.


Placer busken i en passende højde i hullet.

Beskæring af sommerfuglebusk er derfor vigtig at have styr på. Lader man sin sommerfuglebusk få højde vil grenene blive forholdsvis lange. Så nu kan man bruge sommerfuglebusken som krukkeplante, hvis det er . Sådan passer du din sommerfuglebusk. Inden du køber en sommerfuglebusk , kan du med fordel overveje, om du ønsker . På årets plantefagmesse, fagmesse hvor producenter præsenterer deres planter for plantehandlere, faldt jeg i år over flere spændende planter.


Denne sommerfuglebusk kom til af hedde Buddleja davidii.

Glæd dig til de mange sommerfugle de smukke blomster tiltrækker i juli-september. En lille sommerfuglebusk i en krukke, eller i det lille bed ved terrassen. Det kommer an på, hvor stor du vil have din sommerfuglebusk til at blive.


Vi har mange forskellige buske til haven. Jeg beskærer selv ned til centimeters højde , men man kan sagtens. VÆKSTFORM OG OMTRENTLIG HØJDE SOM FULDT UDVOKSET.


Hvis du planter en sommerfuglebusk i efteråret, vil den allerede. Sammenlign priser og læs anmeldelser af sommerfuglebusk Planter og frø. Klik her og find den bedste pris nu! Vi viser, hvordan du beskærer og tager stiklinger af din sommerfuglebusk. Stivgrenet busk, velegnet som solitær og i grupper.


Beskrivelse BUZZ Violet har, som navnet indikerer, violette til lavendel-farvede blomster. Vokser opret til let busket med en dejlig let og elegant vækst. Blomster, Blomstrer i juli-september . SPAR 1KR VED KØB FOR 6KR.

GÆLDER CYKELTØJ - KUN FOR NYE KUNDER. Skåne fandt denne nye meget hårdføre sommerfuglebusk. Busken vokser moderat til en højde på ca.


Pink Delight” er en mellemstor til stor løvfældende sommerfuglebusk. Sol Plantens højde : meter . Man kan også vælge at klippe busken ned til meters højde , hvis man ønsker en stor .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg