tirsdag den 25. oktober 2016

Regnvandsbed

Find information og regler om etablering af faskiner og regnvandsbed til at håndtere overløb fra din regnvandstank eller regnvandsbeholder. Med et regnbed i haven minimerer du risikoen for oversvømmelser. Der kan være penge at spare på at lave et særligt be der suger regnvan for du kan nemlig få . Det er vigtigt, at din faskine eller regnvandsbed er rigtig dimensioneret.


Her kan du få hjælp til at beregne størrelsen. Du kan vælge at så græs i bedet eller plante stauder og buske, så det indgår som en naturlig del af din have.

Et regnvandsbed anlægges i din have. Enten kommer der alt for meget regnvan eller også bliver der tørke, fordi der falder alt for lidt. Som haveejere har vi allerede fået en forsmag på de nye tider.


Følgende liste over planter velegnet til regnvandsbede, er som udgangspunkt starten på et vellykket regnvandsbed. Regnvandsbedet er i princippet bare en lavning i plænen, der er . Listen udelukker derfor ikke andre brugbare . Sammen med ni andre sjællandske kommuner har Slagelse Kommune fået produceret korte film om. Bedet er anlagt med en fordybning, der har plads til .

I et regnvandsbed opsamles og opbevares vandet, inden det nedsiver eller fordamper. I regnvandsbedet plantes græs, blomster, buske eller andre planter, der . Placeres anlægget på egen grund? TEGLBELÆGNING PÅ TVÆRS AF VEJ. Ansøgningsskema for faskine eller regnvandsbed. Faxe kommunen kan give tilladelse til etablering af regnvandsbed til regnvand.


En anden måde at få refunderet tilskudsbidrag er ved at anlægge et regnvandsbed i din have. Udforsk opslagstavlen planter regnvandsbed tilhørende karina brandstrup på Pinterest. Se flere idéer til Gobelin og Planter. Inden du laver en faskine eller et regnvandsbed , skal du søge kommunen om tilladelse. Grunden til at du skal have en tilladelse, er blandt . Fra hvor stort et areal ledes der vand til nedsivningsanlægget ? Regn- og overfladevand skal holdes på egen grund og må ikke være til gene for naboer.


Nedsivning via faskine og regnbed kræver tilladelse fra . Beplantning regnvandsbed side 13. This Pin was discovered by K. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Vi laver omfangsdræn, LAR, faskiner - men også de meget pyntelige regnvandbede.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg