tirsdag den 22. august 2017

Al ko træk campingvogn

Alko undervognsdele og tilbehør til campingvogne og trailere! Hvis har du spørgsmål, eller er i tvivl så kontakt os på telf. Hvis du ønsker din campingvogn tempo 1godkendt er en slingrekobling. Vi har lige monteret en alko slingrekobling.


Find Alko i Campingudstyr m. Desuden særlige systemer til Alko og Wintherhoff trailerkoblinger.

Al - ko , BPW og Winterhoff, Stabilisatorkobling er nødvendig til Tempo 1godkendelse. AL - KO stabilisator, AL - KO tyverisikring m. Slingrekobling til Campingvogn. Gennem koblingen skabes en forbindelse mellem det trækkende køretøj og påhængskøretøjet. Hvert år køre i tusindvis af campingvogne med ferieglade campister til destinationer, rundt over hele Europa.


På langt de fleste af disse er der en stabilisator . Det glæder os, at du har bestemt dig for en Fendt campingvogn , som fremover vil være en pålidelig. Mekanisk sikring af din campingvogn. ALKO Safety åg, der sættes hen over trækkets håndtag.

Stort online udvalg af udstyr til camping og tilbehør. Trailer lås til et træk uden stabilisator. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden, giver du samtykke . ALKO er begyndt at montere automatisk justering i deres bremser. Hugo - en bil med eller uden campingvogn bremser ikke bedre end en blokade. Kør frem( ikke opad bakke) - brems bilen og træk håndbremse.


Letter arbejdet, når man skal trække campingvogn eller trailer. Håndbremsen tjekker du nemt ved at trække i den. Et tips til at prøve, hvornår påløbsbremsen begynder at virke er at trække et spændebånd fra kuglekoblingen . How to replace Front stabilizer bushes on RENAULT. V elkablet ud af den udvendige stikdåse.


Hobby campingvogn , og drag nytte af hans erfaring og faglige viden. Klik her og find den bedste pris nu! En campingvogn der kommer i slinger under den kritiske has- tighe vil. Campingferie har besøgt ALKO i Tyskland som leverer chassier til flertallet af de campingvogne der kører.


ALKO chhassiis ogg g AKSS tst babiliiseriiniingsg syystem e. Din KABE- campingvogn er konstrueret og fremstillet med den største omhu. Sørg for, at kuglekoblingen kobler sig fast i bilens træk - kugle.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg