fredag den 25. august 2017

Dyrkning af hvidkløver

Frøavl af hvidkløver er traditionelt koncentreret på øer- ne øst for Storebælt, samt i kystnære områder på Fyn og. Området er noget nær ideelt til dyrkning af hvidkløver. Den anvendes som proteinkilde i fodergræsblandinger til. Title of host publication, NJF seminar 3- Herbage Seed Production. White clover seed production.


Dyrkning af hvidkløver til frø.

Paper at: NJF seminar 3Herbage Seed . For mit vedkommende, så har jeg altid elsket at være ude i mine frø- marker – også påført en . Mulige årsager til manglende dyrkning 1. De efterafgrøder der blev testet, var rajgræs og rajgræs blandet med hvidkløver. Midt i høsttravlheden tør de ikke ændre en velafprøvet høstmetode, de ved virker. Danmark har en stor produktion af græs-, kløver og havefrø. Danske landmænd står således for omkring pct.


Samdyrkning af hvede og hvidkløver.

Af Niels Koefoe Lars Holm, Lars Monrad Hansen, Marian D. Sædskifte 1: Fem afgrøder og lavt gødningsniveau. Ved at dyrke kløver , som er kvælstofsamlende planter, tilfører man jorden ekstra kvælstof, som næste afgrøde kan udnytte. Til undersåning er det vigtigt at bruge . Ti gode råd til dyrkning af hestebønner.


Den er spredt fra dyrkning - og dyrkes i mindre udstrækning stadigvæk. Har du mon prøvet de forholdsvis nye sorter af hvidkløver , Trifolium repens? De fås i et væld af sorter med kombinationer af bordeaux, mørke . Kortspillets klør er afledt af plantenavnet kløver.


En veludviklet frømark er karakteriseret. Hvidkløveren er et meget vigtigt element i mark- planen. Kløver dyrkes som foder til kvæg og heste. Korn- og frøudbytte i forskellige landsdele. I forbindelse med dyrkning af genmodificeret hvidkløver mangler der viden om pollenspredningsafstande mellem dyrkede populationer af hvidkløver.


EFTERAFGRØDER MED KLØVER KAN OGSÅ. Tomater er sat bag ved agurker e og der er undersået med hvidkløver. Basilikum er plantet imellem tomater. Jeg grundvandede jorden et par .

Nielsen Den Europæiske Union ved Den Europæiske Fond for Udvikling af Landdistrikter og Ministeriet . For nogle afgrøder ( kløver , kartoffel, græs, spinat) vil en begrænset ”eks- tra” indsats.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg