mandag den 21. august 2017

Gødnings og saltspreder

Altid stort udvalg i salt- og gødningsspredere og haveredskaber hos Harald Nyborg. Spredevogn til såning, gødning og saltning med stor liters beholder, udløserhåndtag og stk Ø2mm plasthjul. Sammenlign priser og læs anmeldelser af gødning haveredskaber.


GØDNINGS- OG SALTSPREDER 5L. Grouw gødning og saltspreder liter.

Andet, saltspreder , gødningespreder, Spreder til gødning , salt, grus, korn og frø. Granomax gødnings- og saltspreder. Til hurtig spredning af kunstgødning, salt, sand og græsfrø. Perfekt til saltning på stier og veje.


Kan anvendes både til spredning af gødning og salt. Danmarks bedste kundeservice. Leveres i farven sort med orange låg.

Gødnings- og saltspreder L. Kunder der har købt dette produkt har også købt. Kraftig gødningsspreder med ramme i rustfristål, der spreder op til meter. Den danske producent af gødnings- og saltspredere , Bogballe.


Tillykke med dit nye Trolla produkt. APV spredere til montering på traktor, pick-up, ATV eller lignende. Enkel, fleksibel og effektiv . I løbet af vintersæsonen kan det være nødvendigt med en Robust og alsidig saltspreder , til grus, gødning , salt, småsten og som samtidig er nem at styre og . En flot have kræver den rigtige jord og gødning. I SILVAN har vi et stort sortiment af jord og gødning , som din have vil få glæde af.


Eftersyn: Eftersyn mandag d. Der vil være mulighed for køb af pølser, . Specielt udviklede omrørere sikrer fejlfri udledning af salt, sand og grus: – Omrører til grus og granuleret gødning (ekstraudstyr). Her køber du Hecht gødning - saltspreder liter til gode priser på Emamotor. Denne Ryom spreder er til spredning af salt og gødning.


Det gode ved en spreder af denne type er, at spredningen af saltet og gødningen altid er ensartet.

Stiga Kalk og saltspreder : Salt og kunstgødningsspreder Kan trækkes efter alle havetraktorer og lign. ATV salt-, sand- eller grus-spredning! De fleste ATV spredere kræver tør-salt eller en stensalt . Saltspreder om vinteren, kalk og gødning resten af året. Kan sprede et bredt udvalg af materialer herunder salt, sand og groft materiale samt i mindre omfang gødning.


Arbejdsbredden justeres hurtigt fra 1-meter via.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg