torsdag den 31. august 2017

Hvid plastik i ruller

Til at afdække eller afskærme ønskede områder. Sælges i pakninger af Ruller ). Plastik i ruller - klar findes i et stort udvalg. Cafe folie, ekstra kraftig hvid plast folie. Svag plastik lugt, som forsvinder i løbet af nogle dage.


Afdækningsfolie 2x50m 150my.

Her finder du alt til afdækning af gulve, vinduer, døre og møbler osv. Groflective, specialisten inden for folie til indendørs og udendørs brug, tilbyder nu også lystæt. Danmarks største lager af sin slags. Nu plastik i 3meters ruller. Firmaet sælger plastikken i flere farver, blandt andet sort, hvidt , rødt og grønt.


Dobbelt lag Sort Hvid Grow Sheet. Hvidt til at øge lys i vokse området, sort for at reducere ekstern lys. Hyldeforkantsetiketter i papir eller termokarton i ruller eller ark til alle systemer.


Selve plasten er rullet op på et.

Specifikationer: Vores standardsortiment er bredt og varierer i dimensioner fra meter til meter i bredden med tykkelser fra µ til 2µ. Tikaram er fløjet tilbage og sammen med Bishnu køber de så mange ruller plastik som muligt (rygtet siger at der kun er 4-ruller tilbage i Kathmandu) og kører . Bæreposer HDPE undertrøje hvid. Installationsbånd hvid TUB-rulle m. PP etiket med permanent klæber. Den printede tekst er yderst holdbar og kan bruges både i produktionen, på lageret og fødevare industrien.


En nem løsning til buffet, børnefødselsdag og have fest. Køb, salg og leje af nyt og brugt:. Decoy Archery Compound Buesæt - Børn.


Kortholder i blød plastik med hvide transparente overflade og hvid halssnor. Whiteboard-Folie statisk m påŒ rulle hvid mat Forstør. Holder til rulle med negleforme til når du opbygger akryl eller gelenegle. Glitter spray til krop, hår og negle - Hvid multiglitter. Find alt i negletilbehør hos.


Edge lille rullebord i hvid. Plastikbånd på rulle , farve hvid , bredde mm. Kan bruges inden for: vævning af plastikmåtter, markeringer i skov og mark, konkurrence . TESA Lærredstape hvid universal.


Her kan du lave en afdækning til dine møblerne af plastik eller filt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg