tirsdag den 29. august 2017

Betonfræser

Annoncer med Beton Fræser på DBA. Stort udvalg af Beton Fræser til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. Bearbejdning af sten og beton. Ideel til fjernelse af belægninger, maling, lim m.

Jeg har et betongulv hvor jeg skal have høvlet ca. Skal jeg bruge en fræser, sliber, høvl eller evt. Hvad bruger man en betonfræser til? Ramirent udlejer betonfræsere , kantfræsere og murrilleskærere.


Alle priser er bruttopriser ekskl. Kontakt dit lokale kundecenter . Lej en gulvfræser til afrensning og andre tunge fræseopgaver. Køb denne Schwamborn BEF20 der er en højtydende betonfræser til små og mellemstore områder.

En stor del af vores fræsere kan også anvendes til at fræse og rillefræse i beton. Materieludlejning til professionelle på Sjælland - Lej en eldrevet betonfræser til beton, cement og lignende overflader. Lej betonfræser , der er nem at betjene og meget effektiv. Vores tre forskellige typer betonfræsemaskiner . Von Arx FR2er en effektiv, mindre betonfræser egnet til at arbejde på horisontale overflader. Med en arbejdsbredde på cm.


Egenskaber for : Entreprenørmateriel. Bemærk: Ved alle udlejninger tillægges et servicegarantitillæg, der dækker reparationsomkostninger, hvis maskinen går i stykker under udlejningen. Betonfræser til at overflade raspe et betongulv. Effektiv maskine til fræsning af mindre arealer med beton.


SR-Gruppen udfører alle former for betonfræsning. Vi har et stort udvalg af udstyr og . En travl industrihal eller industribygning er udsat for massivt slid i den daglige drift. Står og mangler en mand der kan fræse i et beton gulv. Indrykningen blev ikke fundet.


Den er formentlig blevet slettet. Vores betonfræsere er udviklet til fræsning af beton.

CryoCIP har via vores fjernlagrer .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg