onsdag den 23. august 2017

Stålwire med pvc

Galvaniseret stålwire med transparent PVC -belægning. Fejl i produktinformationen? Hjælp os med at holde produktet opdateret. Udfyld formularen her og fortæl os hvad der skal rettes.


Stærk stålwire , som består af mindre stålwirer der er viklet om hinanden, og som hver består af mindre ståltråde. Hele stålwiren er overtrukket med et lag .

Forhudning beskytter wiren og . Med en stålwire plastbelagt får du lang holdbarhed og lille vedligehold. En stålwire med plastik i PVC materialet giver en god korrosionsbestandighe har en . MM PVC FORHUDET WIRE (NW10). Belast aldrig en stålwire med mere end af brudstyrken. Konstruktion for de øvrige . Stålwire til kartoffeloptagere.


Elforzinket wire belagt med PVC , til indendørs brug. Få denne vare leveret, og spar !

PVC -BELAGT WIRE HVID SYREFAST MM. Bestil online i sikker webshop med e-mærke. Søgelænderwire i rustfri stål med hvid PVC -kappe. Indtast det antal meter du ønsker, og wiren leveres i den længde, du har indtastet.


Bredt sortiment, fordelagtige priser og nem bestilling her. Produkt Gruppe, FlexiGuard fittings og . Eastop Plastic tilbyder PVC ståltrådsledning med slangekontakt. Vi er en professionel PVC ståltrådslange med slangekobling producent og leverandør i Kina. STÅLWIRE BESKYTTELSE KAUSZA-4. Belagd med transparent PVC -plast.


Hengetablåkabel med stålwire. Rund hengetablåkabel i spesial PVC med avlastningswire , kabelen er spesielt godt egnet til . Kaus i öglorna skyddar mot slitage. Belagt med transparent PVC -plast.


Utførelse: Krysslått, høyre ( sZ). Vi jobber fortsatt med forbedring av produktinformasjon og videreutvikling av . Strekk Flat økning og heis kabel (TVVB) rask Deta ils heis deler- PVC isolert fleksibel heis flatkabel H05VVH6-F produkt beskrivelse hva er heis deler - Flat heis .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg