tirsdag den 22. august 2017

Flagstang med fod

Vi har altid den rigtige pris og måneders returret. Enhver have med en flagstang og et livligt blafrende Dannebrog tager sig flot ud på en skøn sommerdag med høj sol og blå himmel, og i Danmark er vi så . Køb dit nye flag eller flagstang online på bilka. En flagstang med Dannebrog hejst til top i haven skaber ægte dansk feststemning.


Miniflagstang med dannebrog og fod.

Flagstang med Dannebrogsflag, 1cm. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer . En meter høj flagstang egne sig bedst til kolonihaver, hvor både haverne og husene er mindre. De fås i glasfiber materiale og med en form for fod eller støtte.


Det er vigtigt med et stabilt fundament til din flagstang ! Et fundament består af en fod , sokkel eller støtte som er støbt i jorden med beton. Køb, salg og leje af nyt og brugt:.

Dano mast Glasfiberflagstang - mtr. Er der ikke plads til en flagstang i din have, kan du i stedet købe et flag på cirka meter og sætte det udenfor . Passer perfekt til alle festlige lejligheder og kan bruges . Flag med massiv fod er den perfekte dåbsgave som du kan købe hos l-langelund. Dansk producerede bordflagstænger i højeste kvalitet. Krom flagstang med blank fod - cm.


Lev: 1-dage (5-dage, hvis ikke på lager). Fødselsdagsflag med god højde til at stille foran hoveddøren, butiksdøren m. Nem og hurtig bestilling af. Komplet med fod og 30x40cm flag. Hos os kan du leje alle typer flag til at typer begivenheder. Flot og enkel flagstang fra Nordahl Andersen med en massiv blank fod med mulighed for gravering.


Til flagstangen medfølger en blank fod , hvor der er små . Det danske flag er en stor del af vores liv. Det fejses til begivenheder og mærkedage. Flot både inde og ude, blæser ikke bare lige væk og kan bruges igen og igen.

Vær den første til at bedømme dette produkt. Tournament gul med målebånd. Den tynde flagstang bærer et hejst Dannebrogsflag i de klassiske røde og hvide farver.


Dåbsrør fortinnet med fod fra Nordahl Andersen. Chrom flagstang 40cm, med massiv fod. Et overrør med kiler er støbt i flagstangen fra fabrikken. Kilerne sikrer, at flagstangen står i lod.


Dækslet på underrøret kan lukkes, når der ikke er flagstang.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg