torsdag den 31. august 2017

Brandbeskyttelse af stål

Bærende stålkonstruktioner skal beskyttes mod brand. I de fleste bygninger i dag benyttes stålkonstruktioner som en del af den bærende konstruktion og stålet skal derfor brandbeskyttes. Stål har i mange år været meget populært i bygningskonstruktioner, på trods af, at det har forholdsvis dårlige egenskaber i brandmæssig henseende.


Den nødvendige tykkelse af brandbeskyttelsen, er selvfølgelig afhængig af, hvilket. Brandisolering af bærende stålkonstruktioner. System til beklædning af bærende stålkonstruktioner for brandbeskyttelse i op til minutter.

Stenuld er sikker brandbeskyttelse. Brandsikring af Stål - Hos Brandlukning. Vælg trygt os til fx brandsikring, brandmaling, brandisolering og brandbeskyttelse af stål.


Stål kan ikke tåle opvarmning fra en brand uden at styrken reduceres. Stålkonstruktioner kan brandbeskyttes ved . Hvor mange minutter stålet skal brandbeskyttes. Stålprofilerne har en stor bæreevne, og giver mulighed for slanke konstruktioner.


Conlit brandbeskyttelse af stål. Brandbeskyttelse af bærende stålkonstruktioner.

PROMATECT plader giver en enkel og sikker løsning til brandbeskyttelse af stålkonstruktioner. Det simple montageprincip uden brug af clips . Skivan är tillverkad av oorganisk kalciumsilikat som har mycket hög motstånds- kraft emot skadedjur. Vores dokumenterede og godkendte løsninger sikrer optimal brandbeskyttelse af stål.


Vi har løsninger der giver op til 1min . Desuden smelter stål jo hurtigere end træ brænder. Stål under belastning mister sin sikkerhedsmargen ved temperaturer på ca. C – uanset stålets kvalitet.


Beskyt de bærende stålkonstruktioner i bygningen . Maling til brandbeskyttelse af stål sikrer ikke blot konstruktioner mod varme, men også giver en arkitektonisk frihe da stålelementer ikke skal skjules. Fireboard giver god brandbeskyttelse, enkel montage . MK malerfirma udfører behandling med brandmaling som passiv brandbeskyttelse af udsatte konrtuktioner af stål og træ i bygninger. BRANDBESKYTTELSE AF STÅL KONSTRUKTIONER.


BÆRENDE KONSTRUKTIONER AF STÅL. Sika leverer omfattende løsninger til brandbeskyttelse af konstruktioner som. Glas kan være brandbeskyttende. Engang var brandbeskyttelse lig med tætte, uigennemsigtige konstruktioner i stål , beton og mursten.


Stål og brand: brandteknisk dimensionering af stålkonstruktioner. Det er en temmelig omkostnings brandsikker .

Muehlhan udfører korrosions- og brandbeskyttelse af stål. Arbejdet udføres både mobilt, i værksted eller hos kunden. Sandblæsning og maling af konstruktioner, bygningsstål, og andet, on site. Brandmaling af stål , og træ, on site.


Efterreparationer af maling og on-site touch-up.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg