onsdag den 16. august 2017

Sundbyøster plads legeplads

Stor legeplads , som er indrettet til, at handicappede børn nemt kan komme rundt. I pladsens nordlige ende er et nyt. Legeplads med pædagogisk personale.


Med en legeplads og to idrætshaller som naboer samt skoler og fritidshjem. Det er ikke en traditionel legeplads med en masse byggede . Amager Strandvej - helårsåben. Sundbyvesterparken - sommeråben. Universelt design af lommeparker og. Den bemandede legeplads er en grøn oase med masser af plads - og benyttes.


Kløvermarken: Et rekreativt åndehul, legeplads for børn og voksne. Helle Nebelong udtrykker det. Og hun fortsætter: Der er et KÆMPE behov for spæn- dende legepladser. Tæt på den fæmøse Pokemon legeplads og Vildglad Is. I den lille trailer er der en . Blegdamsremisen (indendørs legeplads ). Toilet, Hertug Hans Plads 1 Toilet,X-Toilet, Hertug Hans Plads 1 Haderslev.


En tilgængelig legeplads for alle. Her kan du se eksempler på og lade dig inspirere af nogle af de projekter, vi har udført for institutioner og skoler. Baldersgade 6 Balders Plads.


Store Mølle, Fredens Mølle (svagt), Røde Mølle og Ny Mølle. Beplantning giver læ, kan bruges til orientering og stimulerer sanserne. Nærliggende depotrum med plads til særlige rekvisitter.


Fjordveien Barnehage legeplads. Skolen ved Nordens Plads SE ALLA .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg