torsdag den 24. august 2017

Macrame ophæng

Jeg synes macrame-knytning er helt fantastisk, og jeg er fast. Alt du skal bruge til at lave dit ophæng er et metalrør, jeg har købt mit i Bauhaus. Du kan også bruge en rundestok eller en gren fra haven. These DIY Macramé Hanging Planters Look Straight Out of an Anthropologie Catalog.


Den ene er disse ophæng til.

Her får du en gratis opskrift og guide til, hvordan du laver dine egne planteophæng i macramé. Download Yarnfreaks tutorial til at lave macramé og kom straks . Nu kan du lave dine egne flotte macrame spejle lige til at hænge op. Brug spejlene som pynt på dine vægge i stedet for et billede.


På en tur til stranden har Anna fundet fine strandsten. Se med i videoen, hvori Anna viser, hvordan De. Hvis du er træt af at dine planter står og fylder rundt i huset eller i haven, så er det smart at hænge dem op. Man kan købe dem færdige eller simpelthen lave de fine macramé ophæng selv, og jeg vil som altid anbefale de mange tutorials der findes på .

See more ideas about Macrame tutorial, How to macrame and Macrame. Køb og salg af Macrame i Diverse indretning på DBA. Hvad med dig, har du nogle af dine planter til at hænge ned fra loftet, eller har du forsøgt dig med de smukke macramé ophæng ? Håber du får en rigtig dejlig . Ampel med flettede snore af bomuld. Passer til potteskjulere i forskellige størrelser.


Med en skjuler hvis højde er ca. Det let farvede glas giver en smuk og let fornemmelse, der lader planterne komme til sin ret. Der følger en Macramé -snor med til ophæng. I løbet af workshopppen når du enten at knytte dit eget ophæng til krukke,.


Posts about macramé written by copenhagennotes. Lad mig endelig vide, hvordan det gik. Skab en hyggelig og moderne stemning med et Macramé ophæng. Jeg har udvalgt de flotteste to som du kan købe på RAUMTRAUM.


Lamper, lampeskærme i tekstil, sjove lamper. Planteophæng, Macrame , Knyttede vægophæng.

Lampeskærme, Gulv, Væg, Loftslamper, Birgitte Bjørn Lodne . Lav selv dette moderne DIY planteophæng til den enkle nordiske boligstil. Et let gør det selv projekt med metalringe. Vi er vilde med det smukke macrame vægophæng i gang. Ophænget er en god erstatning til kunst og plakater, og hvis du er rigtig kreativ, .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg