mandag den 9. juni 2014

Algedræber til træ

Se godkendte midler på Miljøstyrelsens oversigt over miljøgodkendte bekæmpelsesmidler. LÆS OGSÅ: Vedligeholdelse af havemøbler i træ. Hvordan undgår du, at træterrassen bliver glat?


Kan eddike holde ukrudt og alger væk fra fliserne? Se vores udvalg af algerens.

Med en algedræber , går afrensningen både hurtigere og nemmere, og . AlgeFri er hurtig og effektiv algemiddel mod alger på træ , fliser, tag, glas, hård plast m. Danmarks eneste lovlige algerens til terrassen, indkørslen, rækværket. Men ikke alle typer overflader er lige egnede til at blive højtryksrenset, så gør det med omtanke. Fliser, beton, granit og træ kan risikere at blive . Læs også: Vedligeholdelse af havemøbler i træ.


Algefjerner skal være godkendt.

Du må kun bruge algebekæmpelsesmidler, der er godkendt . Resultatet af dine anstrengelser med malerpenslen bliver bare bedre, hvis du sørger for at . Hvad enten det gælder rengøring af havemøbler, fliser eller træ - og plankeværk, kan du via brugen af de rigtige produkter inden for kemi og rengøring få bugt . Selvom højtryksrensning er en hurtig og tilsyneladende yderst effektiv rengøringsmetode, så har den på ingen måde en gavnlig effekt på træ. Vores algefjerner til træ er en skum, som bliver påført med lanse, så den bliver godt fordelt i alle hjørner og kanter. Idet vores algefjerner netop er en skum, . Desalin AM kan bruges som algefjerner på hårdt træ. Se hvordan du renser for alger på hårdt træ.


Plastikhavemøbler tåler dog en hård afrensning bedre end træ , som du skal passe på ikke at flosse med for hård en børste eller højtryksrens. God kvalitet til den rigtige pris. Min nabos træ er cirka 6-m væk og skellet 2-meter. Men fliserne har noget grønd belægning med lidt mos tror j. De gør overfladen meget glat og kan dermed være meget . Er din træterrasse, dit plankeværk eller dine vindskeder fyldt med alger?


Her får du tip til, hvad du kan gøre.

Fliserens, algebehandling, stenmel og imprægnering. Er du i tvivl om hvad algebehandling af tag og træ kræver? Læs vores artikel om forebyggelse og algebehandling af træ og fliser og find ud af mere. Kraftigt og efektivt afrensningsmiddel til udendørs rengøring af f. Fjerner snavs, belægninger og dårlig lugt.


Grønne alger på havemøbler i træ og plast. Alger fra havemøbler fjernes ved først at oversprøjtes med en blanding på 1:– 1:afhængig af omfanget af grønne . Kan anvendes på alle overflader, der tåler vand. Her en et indlæg om hvordan du fjerne alger og belægning fra murværk, rækværk, stakit, fliser eller andre steder, hvor du har brug for algerens . Det anvendes til desinfektion af rengjorte emner som . Eventuelle alger fjernes med algedræber , og er træet på døre og vinduer meget snavset, bør det have .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg