onsdag den 4. juni 2014

Pampasgræs i krukke

Med sit majestætiske udseende og vældige størrelse egner pampasgræs sig helt bestemt bedst til solitært brug, enten i en stor krukke eller på friland. Denne unikke pampasgræs får store hvide blomster. Den blomstrer i august - oktober måned. Bemærk at en græs som denne visner delvis.


Planten bruges ofte i haver og parker og krukker. Enten i store krukker eller i det fri i haven.

Græsser er oplagte i krukkerne, for mange holder sig interessante langt ind i vintertiden, og så er de nemme. Her får du tips til de bedste sorter . Der er noget meget udansk over pampasgræs. Når havens øvrige planter er ved at pakke sammen for i år, træder pampasgræsserne for alvor i . Jeg mener ikke at pampasgræs er særlig hårdfør. Skal pampasgræs klippes ned inden vinteren og dækkes til, så den ikke fryser væk? Stort udvalg af Øvrige græstyper.


Smuk i bede og krukker sammen med sommerblomster og stauder. Pampasgræs - CORTADERIA SELLOANA PUMILA.

Leveres i store liters potter! Man har glæde af den næsten året rundt – i bede, krukker og altankasser og . Agave i krukke , Agave m høj i krukke m samlet højde m. En dekorativ kaminopsats, en blå og hvid krukke fyldt med pampasgræs , en papiruro, der forestillede svømmende fisk. Gulvbrædderne var blevet afhøvlet og. Prydgræsser finder anvendelse i de fleste haver.


Den har meter lange blomsterfaner, så den fortjener en særlig placering i krukker eller. Skal placeres solrigt og varmt, så giver det pampasgræsset et sundt . Køb og salg af Krukker Til Planter Krukker Til Planter Krukker Til Planter Krukker Til Planter i Planter på DBA. Her har jeg glemt at få en krukke tømt, og den er ikke frostsikker. Vokser i god næringsrig og veldrænet havejord. Middeltvoksende, opret og fuldt hårdfør græs.


Græs kan også plantes i krukker. Man kan også plante marehalm i krukke , det giver en flot effekt, fx i en . Eller måske rykker vi ud med at par krukker med planter i blomst på netop det. En lavere sort af pampasgræs og så blomstrer.


Se det store udvalg af Kunstige planter online hos BAUHAUS. God kvalitet til den rigtige pris.

For at man rigtig skal have fornøjelse af det, kræver det dog, at man placerer det i forgrunden af bedet eller i en krukke , hvor man rigtig kan se . Store krukker af metal eller træ, kan være forsynet med en pampas anlæg. Enhver terrasse pyntes med krukker sommeren igennem. Plantes krukkerne rigtigt til klarer de let vinteren, og krukkerne kan være en fornøjelse hele året rundt.


Nu er de botaniske tulipaner til gengæld kommet op, og flere sorter har været i . Her står også en krukke med pampasgræs , som kan tåle den . Kan anvendes ved vandpartier, som bunddække eller i krukker hvor den er meget vellykket. Samme forhold og vækstbetingelser som almindelig pampasgræs.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg